Beoordelingen

Onderstaand vind je een aantal beoordelingen van fotoshoots die ik heb gedaan. Om ook een beoordeling te geven, klik dan hier.

Outdoor

★★★★★
5 5 1
Ontzettend gave foto's mogen maken! Tips gekregen over de poses en kleding keuzes. Terwijl ik mooi zat te weten lag robert tussen de takken en het zand! Het resultaat is fantastisch! Echt aan te raden!

Bruidsreportage

★★★★★
5 5 1
We hebben Robert gevraagd voor onze bruiloft, om foto’s te maken. We werden van tevoren gevraagd of we langs konden komen om te kijken wat we wilden en welke mogelijkheden hij aanbood. Dit gesprek verliep heel makkelijk en soepeltjes. We hadden een goede klik met hem en dit is ook zeer belangrijk voor Robert. Op de dag zelf heeft hij uitgebreid foto’s genomen van ons op de plek van de bruiloft en in het park. Hij past zich aan jou en je gasten aan. Het resultaat van de foto’s is subliem. Heel mooi en heel strak. Zeker een aanrader.

Huwelijk (en loveshoot)

★★★★★
5 5 1
Voor Robert niets dan lof! Hij was prettig in de omgang, wist precies wat wij wilden en kwam zelf ook met creatieve ideeën. Robert bereidt alles goed voor, is goed bereikbaar en neemt de tijd voor een goed resultaat. Hij heeft fantastische foto's van ons huwelijk gemaakt. Zeker aan te bevelen om Robert als huwelijksfotograaf te kiezen!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Robert! Er hing een ontspannen, gezellige sfeer waardoor ik me compleet op mijn gemak voelde en er prachtige foto's zijn ontstaan. In de toekomst zou ik zeker nog een keer met Robert willen werken!

Dans shoot

★★★★★
5 5 1
Het is erg fijn om met Robert samen te werken. Hij heeft een duidelijk beeld in zijn hoofd en geeft gerichte aanwijzingen. Daarbij is de sfeer erg fijn en zijn de foto's prachtig geworden. Ik kijk terug op een gezellige avond met een super mooi resultaat.

Commercieel

★★★★★
5 5 1
Robert is een professionele fotograaf met oog voor zelfs de kleine details

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Hartstikke fijne samenwerking gehad met Robert. Hij luister naar wat je wel en niet wilt. Gaat respectvol met je om tijdens maar ook na de shoot. Overlegt alles zodat je niet voor vervelende dingen komt te staan. Ik ben ontzettend tevreden!

Zwangerschapsshoot

★★★★★
5 5 1
Via mijn schoonzus bij Robert terecht gekomen. Vanaf begin al een hele fijne en duidelijke communicatie. Over o.a. waar ik rekening mee moest houden, wat mijn ideeën, wensen waren en wat ik wilde. Zo stuurde hij weer dingen terug of hij het goed begrepen had en kwam zelf ook met hele leuke ideeën! Ik wilde heel graag wat blotere foto´s om zo een `pure` sfeer te creëren. Ik heb hier weinig ervaring mee. Robert ging hier heel fijn en netjes mee om. Altijd vragen om iets goed te doen als een stukje lingerie o.i.d. niet goed zat. Tijdens de shoot was de sfeer ook heel ontspannen, gezellig en fijn. Zojuist hebben we de bewerkte foto's binnengekregen en zijn super tevreden over het resultaat! Daarbij hebben we deze super snel bewerkt toegestuurd gekregen. Heel leuk en fijn! Kortom; Robert is zeker een aanrader!

Workshop avond-/nachtfotografie

★★★★★
5 5 1
Ik heb een prima workshop gekregen van avond-/nachtfotografie bij Robert. Zeer goed voorbereid, fijne begeleiding met veel tips en ook naslagwerk meegekregen. Hij neemt alle tijd en beantwoord alle vragen. Heel fijn dat ik deze workshop kon doen !

Fotoshoot moeder/dochter

★★★★★
5 5 1
We hebben een erg gezellige fotoshoot gehad bij Robert. Robert is erg precies in wat hij doet, en let goed op de details. Je wordt snel op je gemak gesteld. Wij hebben een super fotoshoot gehad met prachtige foto's als eindresultaat. De service is echt top!

Bruids- en love shoot

★★★★★
5 5 1
Met Robert samenwerken is echt fantastisch! Hij heeft veel oog voor detail en weet precies waar hij mee bezig is. De shoot is gewoon gezellig. Tijdens onze bruiloften van gasten veel complimenten gehoord over de fotograaf. En de foto's zijn echt prachtig!!

Portret

★★★★★
5 5 1
Hele leuke shoot. Veel aanwijzingen, tips, oog voor details en we hebben veel lol gehad. Erg leuk

Portret

★★★★★
5 5 1
Robert is een professionele fotograaf die ook zorgt voor een gezellig leuk sfeer waardoor je je zeker op je gemakt voelt, dus humor heeft hij zeker! Een professionele samenwerking aangegaan met een mooi resultaat! Zeker een aanrader dus, en voor herhaling vatbaar!

Dansshoot

★★★★★
5 5 1
Op een leuke en ontspannen manier prachtige foto's gemaakt! Robert zat vol inspiratie en liet mij ook vrij inbreng te geven. Zeer tevreden met het mooie resultaat!

Boudoir / sensuele fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Hele fijne, zeer professionele fotoshoot. En erg op mijn gemak gevoeld. Bedankt Robert!!

Zwangerschapsshoot

★★★★★
5 5 1
Toen we aankwamen werden we direcht erg gast vrij opgevangen. We hebben kennis gemaakt en even wat gepraat. Omdat we de shoot op een andere locatie gingen doen gingen we daarna meteen weg. Robert had erg leuke ideeën en zelf ook een erg mooie jurk meegenomen. Hij legde alles erg duidelijk uit en een kleine aanwijzing zei al genoeg. Ook kwam hij met veel leuke ideeën. De dag was eigenlijk te kort voor al dat leuks. Kortom, een zeer fijne fotograaf en een prachtig resultaat. Voor herhaling vatbaar!

zwangerschap en baby/gezin

★★★★★
5 5 1
Via een vriendin kwamen we bij Robert terecht voor foto's van onze zwangerschap en van onze pas geboren zoon met ons gezin samen. De shoot voor de zwangerschap hebben we in de studio laten maken. De sfeer was ongedwongen en relaxt. We hebben veel kunnen lachen, en vooral, het heeft heel mooie foto's opgeleverd. We hebben eigen ideeën voorgelegd en Robert heeft ook fijn meegedacht. De foto's van onze zoon en ons gezin hebben we thuis laten maken. Robert heeft de tijd genomen en weet ook dat baby's niet in een tijdsschema passen. Wederom prachtige foto's als resultaat die ook aan de muur gaan komen. Over de nabewerking konden we ook meedenken met wat we hiermee wilden. Ook voor andere soort foto's zullen we Robert weer weten te vinden. Hij heeft goede en creatieve ideeën en kan out of the box denken! We verwijzen graag mensen naar hem door 🙂

Low-key

★★★★★
5 5 1
Erg fijne samenwerking, prettige sfeer

sollicitatie foto's

★★★★★
5 5 1
Hele mooie foto's gemaakt voor op mijn nieuwe CV. Robert luistert goed naar wat je wilt en geeft zelf ook tips. Vooral de belichting was heel mooi.

Boudoir shoot

★★★★★
5 5 1
Meerdere keren prettig samen gewerkt met Robert en nu ook met deze boudoir shoot. De sfeer tijdens de shoot was gezellig en de houding van Robert was professioneel. De foto's zijn erg mooi geworden en heb ik heel snel ontvangen. Bedankt Robert!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Robert is een rustige man, hierdoor was er een ontspannen sfeer. Dit vind ik erg belangrijk. Door humor en passie te delen, werd het een leuke middag. Robert heeft zelden met een MUAH samengewerkt, dit was niet te merken. Hij pakte het goed op en hij ging hier goed mee om. Een shoot is voor herhaling vatbaar!

fotoshoot "peuters met verf"

★★★★★
5 5 1
Robert heeft een fotoreportage van onze twee kleinkinderen gemaakt, met vele, prachtige, kleurrijke, vrolijke en verrassend ontwapenende foto's . Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel over dit traject, dat we samen met de fotograaf inzetten. De gedetailleerde instructie die we vooraf aan de shoot ontvingen, zorgde ervoor dat wij én de kinderen goed voorbereid waren tijdens de fotosessie zelf, en het geheel zeer ontspannen verliep. Al snel na de shoot stuurde Robert een préview van enkele foto's, stond open voor vragen en opmerkingen, en was altijd bereid om direct mee te denken. Kortom, wij zijn bijzonder tevreden over het traject en het eindresultaat. Een aanrader voor iedereen!!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Meestal heb ik wel een klik met een fotograaf, of zorg ik er wel voor dat die komt. Bij Robert was het direct ouwe jongens krentenbrood, wat heeft geresulteerd in een lading prachtige foto's waar ik geen keuze uit kan maken. Robert voelt heel goed aan waar ik als model naar toe wil en hoe ik mezelf zie. Ik ben dan ook heel blij met onze samenwerking. Thanks again Robert!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Hele mooie foto's!! Hele bijzondere manier van fotograferen waardoor je foto net iets anders wordt dan bij andere. Ik vind het een hele fijne samenwerKing en ik voelde me echt op mijn gemak!

Vastlegging bruiloft

★★★★★
5 5 1
Robert heeft voor ons onze bruiloft gefotografeerd. Het zijn prachtige foto' geworden, het contact verliep prettig en Robert is erg zorgvuldig en had veel oog voor onze wensen. Op de dag zelf hadden we nauwelijks in de gaten dat hij er was, achteraf bleek dat hij steeds precies de juiste momenten had vastgelegd. Geweldig!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Ik heb een heel fijne shoot gehad. Robert is een prettige man om mee samen te werken, en het resultaat is prachtig. Ik ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug.

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Een aantal dagen geleden had ik bij Robert mijn allereerste fotoshoot. Van tevoren vond ik het stiekem toch wel een beetje spannend. Samen hebben we van te voren ideeën opgedaan en een moodboard gemaakt. Toen ik bij Robert aankwam voelde ik me direct op mijn gemak. Er heerst een rustige, gezellige sfeer en niets moet. Robert is een creatieve fotograaf die aan de hand van het moodboard toch wat afwijkt met originele ideeën die spontaan bij hem opkomen. Erg leuk en verrassend! Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en kom graag nog eens bij hem terug!

Portret fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Het was een hele leuke en gezellige ervaring. Een hele leuke en creatieve man om mee te werken. Ontzettend aardig en geduldig en daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak. Dat is ook terug te zien in de foto's. Ik ben er heel erg blij mee

Fotoshoot Bestuur

★★★★★
5 5 1
Wij hebben erg genoten van de fotoshoot met Robert! We hadden geboekt voor een bestuurs-shoot en de foto's zijn prachtig gelukt! Vooral de individuele foto's zijn helemaal super. Ik kan Robert als fotograaf zeker aanbevelen! Hij is aardig, geduldig en heeft veel verstand van zaken.

Dansshoot

★★★★★
5 5 1
Robert had de shoot goed voorbereid en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde voor de camera. 's Avonds had ik de eerste foto's al binnen en na twee dagen de rest. Super resultaat en heel leuk om te doen!

Dans

★★★★★
5 5 1
Super gave shoot gedaan, ook met het gooien van meel. De resultaten waren echt prachtig! Robert had de shoot goed voorbereid ook met poses die ik kon proberen. Uiteraard stond hij ook open voor mijn ideeën. Zelfs de testshots waren top!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Super leuke dag gehad met Robert; de resultaten waren echt prachtig. Hij haalt het mooiste van je naar boven, was heel fijne samenwerking. Hij laat je echt op je gemak voelen. Was echt een geslaagde dag helemaal happy. Bedankt Robert

Fotoshoot Band

★★★★★
5 5 1
Super goed begeleide fotoshoot gehad met de band Bohemian Colors. Het enthousiasme straalt vanaf het eerste contact van Robert af. Hij komt met leuke ideeën en hij pakt de shoot zeer professioneel aan. Als bonus mochten wij tijdens de shoot genieten in zijn Spitfire, helemaal top! Kortom: absolute aanrader!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Een gezellige leuke shoot met mooie fotos als resultaat!

Bruiloft

★★★★★
5 5 1
Robert heeft onze bruiloft vastgelegd. Wat een leuke dag, dank je Robert voor de bijzondere manier waarop je dit hebt vastgelegd. Wat een mooi resultaat! Robert is enthousiast en professioneel. Hij blijft op de achtergrond en weet vandaar uit alle belangrijke moment vast te leggen. Hij heeft een scherp oog en ziet wat werkt. Een mooie herinnering aan een prachtige dag.

Dansshow DanceNation

★★★★★
5 5 1
Robert heeft bij twee van onze dansshows foto's gemaakt (en tussen de shows door backstage). Er zijn super mooie foto's uit gekomen. Van groepen, maar ook van personen apart. Verder was er een goed overleg zodat we precies wisten hoe of wat. Zeker een hele goede fotograaf waar fijn mee te samenwerken is! Een aanrader en wat mij betreft volgend jaar weer een samenwerking 😉

Zwangerschapsshoot

★★★★★
5 5 1
Ik wilde heel graag foto's van mijn zwangere buik en mijn verwachtingen zijn overtroffen. Het zijn heel mooie foto's geworden en in een erg ontspannen sfeer gemaakt.

Studioshoot

★★★★★
5 5 1
Een fantastische, ontspannen samenwerking gehad met Robert vanmiddag. Voor mij de eerste keer een highkey/lowkey-shoot en dankzij Robert voelde ik me helemaal niet opgelaten, maar wist hij me op mijn gemak te stellen. Belangrijk, als je in je ondergoed op de gevoelige plaat vastgelegd wordt.. Robert, bedankt! Ik zie zeker nog een samenwerking zitten met je! Groetjes

Samenwerking fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Het samen werken met Robert als fotograaf tijdens mijn fotoshoot was zeer fijn. Professionele houding en goeie kwaliteit foto's. Een echte aanrader als je verzekerd wilt zijn van een prettige sfeer en mooie foto's!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Erg fijn om mee te werken! Voelde me zeer op mijn gemak en het was ook nog eens super gezellig.

Zwangerschapsshoot

★★★★★
5 5 1
Robert is een zeer fijn persoon om bij voor de camera te staan. Hij stelt je op je gemak en dat is fijn. Foto's vind ik erg mooi geworden en heb er veel complimenten over gehad. Kijk er nu nog steeds regelmatig naar terug! Wat een mooie herinnering aan mijn dikke buik 🙂