Onderstaand vind je de 9 laatste beoordelingen van fotoshoots die ik heb gedaan. Om ook een beoordeling te geven, klik dan hier.

Beoordelingen
5.0 rating based on 12,345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 54 reviews.

Fotoshoot

★★★★★
Robert is een ontzettend professionele fotograaf, ik zou hem aan iedereen aanraden! Hij reageert snel, was fijn in contact, dacht goed mee en heeft uiteindelijk voor een prachtig eindresultaat gezorgd. De fotoshoot zelf was ook erg ontspannen, hij laat je op je gemak voelen en nam alle tijd om mij te laten wennen aan de camera. Uiteindelijk ook snelle service: de foto’s had ik binnen een week allemaal bewerkt binnen en volledig naar mijn wens.
- Senja Mensink

Boudoir fotoshoot

★★★★★
Fijne shoot gehad bij Robert. Hij denkt goed met je mee: vóór, tijdens en ná de shoot. Ben erg blij met het eindresultaat, ook de nabewerking van de foto's was heel mooi gedaan!
- Simone Mulder

Diverse trainingen

★★★★★
Robert, is een super goede en professionele fotograaf die altijd zal proberen aan je verwachtingen te voldoen, hij stelt je op je gemak en gaat zeer professioneel en vriendelijk om met bruidsparen en modellen. Zijn foto's bevatten altijd een warme sfeer en is hij altijd respectvol. Ook naast de bruidsfotografie is hij zeer behulpzaam in het helpen van anderen mensen om die ook het fotovak te laten begrijpen.
- Diana Venis-Kerkhoven

Boudoir shoot

★★★★★
Ik heb een ontzettend leuke en mooie boudoir shoot gehad bij Robert. Ik was zijn eerste plussize model die hij op de foto heeft gezet en dat heeft hij prachtig gedaan! Robert kan je goed aansturen welke houding het mooist past bij je en hij stelt je op je gemak. Hij is erg respectvol en relaxt en wilt het mooiste uit je halen tijdens de shoot. Voor herhaling vatbaar en ik zou het iedereen aanraden die een mooie shoot wilt en prachtige foto's wilt ontvangen als resultaat!!
- Naline Schol

Zwangerschapsshoot

★★★★★
Robert is een erg fijne fotograaf om mee samen te werken. Je voelt je snel op je gemak bij hem en hij geeft duidelijke aanwijzingen, als is eigen inbreng ook altijd zeer welkom. Hij heeft oog voor detail en weet achtergronden prachtig in beeld te brengen, waardoor elke foto een klein kunstwerkje wordt. Daarnaast is hij erg snel met het geven van een preview en met de nabewerking, wat ook fijn is na een shoot.
- Marloes Eijsvogels

Fotoshoot op het strand

★★★★★
Een ontzettend leuke en relaxte shoot gehad met Robert op Texel, aan het strand. De sfeer was heel ontspannen, fijne communicatie en er wordt op een professionele manier omgegaan met de wensen van het model. Naderhand de foto's relatief snel ontvangen, er was ruimte voor feedback en eigen inbreng. Al met al een zeer positieve ervaring en het zit er dik in dat er nog eens een shoot van komt!
- Roos Peterman

Portret shoot

★★★★★
Vorig weekend een erg leuke shoot gehad in Arnhem. Ik vond het in het begin erg spannend en Robert nam rustig de tijd om eerst alles door te nemen en het plan te bespreken, dit stelde mij al erg op mn gemak. Hij is een leuke en enthousiaste fotograaf om mee samen te werken. Ik ben super tevreden over het eind resultaat, ik had niet verwacht dat de foto's zo mooi zouden worden! Zeker een aanrader, ik zou het zo weer doen!
- Gwen Rottschafer

Portret shoot

★★★★★
Een heel fijne samenwerking met Robert gehad, hij heeft heel creatieve concepten en hij heeft een prettige werkwijze!
- Laura Peters

Zwangerschapsshoot en newborn

★★★★★
Een van de beste fotografen waar ik ooit mee samengewerkt heb! Zeker een aanrader!!! Prachtig wondermooie resultaten!!!
- Kelly van Hoord

Om alle gegeven beoordelingen te lezen, klik dan hier.

Beoordelingen