Onderstaand vind je de 10 laatste beoordelingen van fotoshoots die ik heb gedaan. Om ook een beoordeling te geven, klik dan hier.

Beoordelingen Overall rating: ★★★★★ 5 based on 44 reviews
5 1

Avond portret

★★★★★
5 5 1
Robert is een hele fijne fotograaf met wie ik graag samenwerk. Hij weet wat hij neer wilt zetten en bereidt alles goed voor. Vooraf werken we vaak met moodboards zodat we allebei weten wat we kunnen verwachten. Hij geeft goede aanwijzingen en wat ik altijd erg leuk vind, is dat hij zo veel van het vak houdt, dat zijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Vaak staat de eerste preview meteen al op facebook, uiteraard wel met goedkeuring van de andere partij(en). Ik heb nu 4 keer met hem samen mogen werken en heb dit altijd als erg prettig ervaren. De foto's zijn natuurlijk prachtig geworden, en heb ik erg snel mogen ontvangen.

Zwangerschapsshoot

★★★★★
5 5 1
2 weken geleden een zwangerschap shoot gehad met robert, wat kan deze man goed fotograferen! hoe hij de landschap, achtergrond, lucht op de foto zet is adembenemend en erg fijn om mee samen te werken, voelde mij erg op me gemak. en heb het erg positief en fijn ervaren!! 2e boeking staat al in de agenda:)

Bruidsfotografie

★★★★★
5 5 1
Natuurlijk een 5 het kan ook niet anders! Wat vonden wij het fijn dat je bij onze dag was, allereerst in het PSV Stadion wat had je daar leuke ideeën voor! Daarna in de bossen goede tips en aanwijzingen gegeven wij voelde erg op ons gemak bij je heel fijn, bij de ceremonie heb je hele mooie momenten vast weten te leggen (en we hebben ook totaal niet in de gaten gehad dat je er er was) Wij zijn echt onder de indruk van de foto's die je gemaakt hebt en genieten er nog iedere keer van. Super bedankt hiervoor!!

Outdoor

★★★★★
5 5 1
Ontzettend gave foto's mogen maken! Tips gekregen over de poses en kleding keuzes. Terwijl ik mooi zat te wezen lag robert tussen de takken en het zand! Het resultaat is fantastisch! Echt aan te raden!

Bruidsreportage

★★★★★
5 5 1
We hebben Robert gevraagd voor onze bruiloft, om foto’s te maken. We werden van tevoren gevraagd of we langs konden komen om te kijken wat we wilden en welke mogelijkheden hij aanbood. Dit gesprek verliep heel makkelijk en soepeltjes. We hadden een goede klik met hem en dit is ook zeer belangrijk voor Robert. Op de dag zelf heeft hij uitgebreid foto’s genomen van ons op de plek van de bruiloft en in het park. Hij past zich aan jou en je gasten aan. Het resultaat van de foto’s is subliem. Heel mooi en heel strak. Zeker een aanrader.

Huwelijk (en loveshoot)

★★★★★
5 5 1
Voor Robert niets dan lof! Hij was prettig in de omgang, wist precies wat wij wilden en kwam zelf ook met creatieve ideeën. Robert bereidt alles goed voor, is goed bereikbaar en neemt de tijd voor een goed resultaat. Hij heeft fantastische foto's van ons huwelijk gemaakt. Zeker aan te bevelen om Robert als huwelijksfotograaf te kiezen!

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Robert! Er hing een ontspannen, gezellige sfeer waardoor ik me compleet op mijn gemak voelde en er prachtige foto's zijn ontstaan. In de toekomst zou ik zeker nog een keer met Robert willen werken!

Dans shoot

★★★★★
5 5 1
Het is erg fijn om met Robert samen te werken. Hij heeft een duidelijk beeld in zijn hoofd en geeft gerichte aanwijzingen. Daarbij is de sfeer erg fijn en zijn de foto's prachtig geworden. Ik kijk terug op een gezellige avond met een super mooi resultaat.

Commercieel

★★★★★
5 5 1
Robert is een professionele fotograaf met oog voor zelfs de kleine details

Fotoshoot

★★★★★
5 5 1
Hartstikke fijne samenwerking gehad met Robert. Hij luister naar wat je wel en niet wilt. Gaat respectvol met je om tijdens maar ook na de shoot. Overlegt alles zodat je niet voor vervelende dingen komt te staan. Ik ben ontzettend tevreden!

Beoordelingen