Boudoir

Boudoirfotografie

Wat is boudoir fotografie precies?

Boudoir is een stijl fotografie die al even sterk in opkomst is. Het gaat hierbij om een fotoshoot van vrouwen in lingerie in een nette en sexy stijl. Dus denk hierbij niet aan platte en vulgaire foto’s, maar juist aan een stijlvolle, sensuele en glamoureuze shoot. De ronde vormen van het vrouwelijk lichaam lenen zich hier perfect voor, waardoor eigenlijk elk resultaat bijzonder uitpakt. Bekijk hieronder een kleine greep uit mijn boudoir portfolio.

Voor wie is boudoirfotografie bedoeld?

Zo’n shoot is eigenlijk voor elke vrouw weggelegd. Het maakt niet uit of je klein, lang, dik of dun bent. Het is juist erg bijzonder is om je lichaam in zijn puurste vorm te laten fotograferen, iedere vrouw heeft mooie en minder mooie kanten. Vrouwen klagen vaak over hun figuur, maar de fotografen zullen -in overleg met jou- de mooiste kant in de foto’s gaan benadrukken. Dus maak je hier zeker geen zorgen over!

01. Boeken
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-
02. Fotoshoot
Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven, zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
03. Uitzoeken en downloaden
Kort na de shoot krijg deel ik een link waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Daaruit kan het afgesproken aantal foto's ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto's kunnen worden gedownload.

Leuk cadeau voor je huwelijk of jubileum!

Naast dat het natuurlijk super bijzonder is om jezelf op zo’n bijzondere wijze vast te leggen, wordt het ook vaak cadeau gedaan aan een vriend of (aanstaande) man voor een verjaardag, jubileum of huwelijk. Want wat geef je een man die vaak alles al heeft? Zo’n uniek cadeau zal hem stijl achterover doen slaan!