Bruidsfotografie

De mooiste bruidsreportage is er een die het vertelt over een schitterende huwelijksdag; jullie dag! Mijn doel is dat jullie telkens als jullie naar jullie schitterende set trouwfoto’s kijken, jullie die even geweldige dag herbeleven en zelfs momenten kunnen zien die jullie zelf hebben gemist op de dag zelf omdat je maar op 1 plek tegelijk kan zijn. Ik wil jullie met mijn reportage mee terug nemen naar al die mooie momenten.

Ik leg vast wat er gebeurt, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Een uitbundige lag, een traan, die mooie tedere blik; alle echte momenten van jullie dag om zo de sfeer goed vast te kunnen leggen. Alleen tijdens de eventuele fotoshoot help ik jullie graag wat op weg zodat jullie je helemaal op je gemak voelen voor mijn camera. Echt laten poseren doe ik niet tot minimaal, maar ik help bij het ontstaan van momenten van jullie samen zodat ik spontane, liefdevolle momenten vast kan leggen. Even een moment voor jullie samen, weg uit de drukte en de spanningen vergeten. Dit is zo belangrijk op een dag die werkelijk voorbij vliegt!  

Onderstaand vind u een kleine selectie van fotos die ik de afgelopen jaren heb mogen maken. Voor meer informatie over mijn werkwijze en tarieven, verwijs ik graag naar mijn bruidsfotografie pagina.

Bruiloft

Werkwijze

Kennismaking en boeking

Als jullie geïnteresseerd zijn in mij als jullie huwelijksfotograaf (of dit zelfs al zeker weten), maken we een afspraak om met elkaar kennis te maken. We kunnen dan de dag en jullie wensen qua fotografie bespreken. Aan de hand van de momenten die jullie graag vastgelegd willen hebben (voorbereidingen, first look, ceremonie, een mooie fotoshoot van jullie als bruidspaar, het feest, etc), samen met jullie dagindeling kunnen we bepalen hoeveel uren fotografie voldoende zou zijn. Verder vind ik het erg belangrijk dat we een “klik” hebben. Ik ben ik de hele dag bij jullie.

Aan de hand van jullie dagindeling en wensen, stel ik een vrijblijvende offerte op.

Voorafgaand aan de bruiloft

Voorafgaand aan de bruiloft mogen jullie altijd mailen of bellen als jullie vragen hebben. Ik help jullie natuurlijk graag mee met de indeling van de dag, geef aanvullende ideeën en probeer mee te denken als het gaat om de fotografie (momenten, locaties et cetera). Goed een maand vóór aan de bruiloft neem ik nog even contact met jullie op om te kijken of alles nog hetzelfde is gebleven en of er nog aanvullende vragen zijn. Daarna is doorgaans mijn eerste contactpersoon de ceremoniemeester, zodat jullie je in de laatste maand ongestoord kunnen richten op jullie grote dag.|

Na de bruiloft houden we nog even contact

Kort na de bruiloft stuur ik altijd een aantal foto’s ter preview. Dit voor jullie om nog eens wat extra na te kunnen genieten, maar ook om deze te kunnen delen met vrienden en familie.

Binnen 3 weken na de bruiloft, heb ik jullie reportage geselecteerd en zorgvuldig nabewerkt. Ik neem contact op om een afspraak te maken dat jullie deze reportage op komen halen. Het wordt als erg prettig ervaren nog even samen na te praten over de dag en samen even te kijken naar een aantal van de mooie foto’s.