Loveshoot

Loveshoot / Duo shoot

Laat jullie liefde voor elkaar vastelggen in een schitterende loveshoot. Gedurende een heerlijk ontspannen en gezellige 2 uur werken wij samen om op schittedende plekken jullie en hoe jullie zijn in je relatie vast te leggen. Doorgaans begin ik met rustig lopende foto’s om wat van de spanning van het voor een camera staan af te komen. Daarna laat ik graag mooie momenten tussen jullie onstaan in de omgeving van jullie keuze.

Een loveshoot is verder ook een geweldige manier om jullie trouwkaart of safe the date-kaart te kunnen voozien van een paar schitterende foto’s van jullie samen. Bij boeking van mij als jullie bruidsfotograaf, bied ik bij een boeking vanaf 8 uur trouwfotografie, 25 euro korting op een loveshoot. Deze fotosessie levert immers niet alleen prachtige foto’s op, maar is ook een uitgelezen kans om alvast te wennen aan de camera en mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Liever een post-wedding shoot in plaats van een loveshoot? Dat kan natuurlijk ook!

Werkwijze

Eerst plannen we een datum en tijdstip en bespreken we wat de wensen zijn. Vaak vraag ik wat voorbeelden te delen van de voorgestelde ideeen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen. Aan de hand hiervan zoek ik zelf nog wat alternatieven om zeker te weten dat wij elkaar snappen, maar ook alternatieven op de afgesproken locatie mogelijk beter zouden werken. Om de datum van de shoot vast te leggen, vraag ik altijd een aanbetaling van tenminste 50,-. Het resterende deel ontvang ik graag uiterlijk bij aanvang van de loveshoot.

De fotosessie duurt twee uur. Dit om ruim voldoende tijd te hebben voor een schitterende reportage. Als jullie namelijk ontspannen zijn en polezier hebben, zie je dat direct terug op de foto’s. Ook kunnen we door deze extra tijd eventueel wisselen van locatie.

Na de fotoshoot maak ik een eerste selectie van de gemaakte foto’s en deel deze via een beveiligde online gallery. Uit deze set kunnen de foto’s worden geselecteerd die ik na mag bewerken. Dit kun je doen door op de foto te klikken in de online gallery en dan rechtsboven op het hartje te klikken. Als de selectie klaar is, ontvang ik graag een seintje hiervan en zal ik gaan beginnen met nabewerken. Bij elke fotoshoot zitten altijd een aantal gratis foto’s, maar het ook geen enkel probleem er een paar meer te bestellen (tegen geringe meerprijs, te betalen vóór oplevering van de foto’s). Zodra de foto’s klaar zijn, stuur ik ze via wetransfer toe, zowel in volledige resolutie als verkleind voor bijvoorbeeld op social media.

Een paar maal per jaar werk ik op TFP basis om nieuwe apparatuur te testen of nieuwe technieken uit te proberen.

Een paar maal per jaar werk ik op TFP basis om nieuwe apparatuur te testen of nieuwe technieken uit te proberen.
Een paar maal per jaar werk ik op TFP basis om nieuwe apparatuur te testen of nieuwe technieken uit te proberen.