Portret

PORTRET, DANSFOTOGRAFIE, FITNESS

Een portret is meer dan het vangen van enkel fysieke kenmerken van een model, een ‘knap’ plaatje, een mooi uiterlijk of een mooie pose. Je hoeft zeker geen topmodel te zijn om mooi op de foto te staan. Door coaching helpt een portretfotograaf je ontspannen om zo samen je karakter naar voren te laten komen en je te laten stralen. Voor een fotoshoot op locatie, gebruik ik hiervoor graag ook de omgeving om de foto nog meer karakter te geven.

Een randvoorwaarde voor het maken van een goede portretfoto is uiteraard het goed om kunnen gaan met een camera. Echter, techniek is voor een portretfotograaf ondergeschikt aan de manier waarop hij met mensen om gaat. Ja, de portretfotograaf dient een sociaal beestje te zijn. Met mensen werken is een andere tak van sport dan bijvoorbeeld het fotograferen van een landschap of een mooi opgemaakt bord met eten. Een portretfoto vangt iemands uitstraling en het is aan de fotograaf om samen met het model op zoek te gaan naar dátgene wat hij of zij uit wil stralen.

01. Boeken
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-
02. Fotoshoot
Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven, zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
03. Uitzoeken en downloaden
Kort na de shoot krijg deel ik een link waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Daaruit kan het afgesproken aantal foto's ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto's kunnen worden gedownload.

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTEN

Onderstaand vindt u een selectie van reeds door mij uitgevoerde opdrachten in Nijmegen, maar ook daar buiten. Omwille van privacy, toon ik niet alle opdrachten online.