Samenwerkingen

Om een mooier en breder scala aan diensten aan te kunnen bieden heb ik een intensieve samenwerking met de volgende bedrijven:

DRKS

Het Nederlandse sieradenmerk DRKS staat bekend om haar collectie sieraden en accessoires voor bruiden. Maar ook de leukste (gepersonaliseerde) cadeautjes voor bijvoorbeeld jouw aanstaande, getuige, bruidsmeisje of ceremoniemeester vind je hier! Daarnaast kunnen natuurlijk alle dames die op zoek zijn naar exclusieve en luxe sieraden bij DRKS terecht. De gehele collectie van DRKS shop je online via www.drksonline.com.

Sabine Tilburgs fotografie

Sabine is niet alleen een getalenteerde fotografe, maar ook een super fijne collega. Met regelmaat werken wij samen bij fotoshoots en wisselen wij ideeen uit of beoordelen wij elkaars werk. Dit alles om ons beider fotografie naar een nog hoger nivo te brengen. Maar ook bij bijvoorbeeld bruiloften fungeren wij voor elkaar als 2nd shooter en vullen elkaar hierin prima aan.

tweede fotograaf Sabine Tilburgs_small

Loves 2 love

Op Internet is best veel te vinden als het gaat om tips en tricks voor aanzoeken, bruiloften etcetera. Deze site springt hier voor mij echt wel tussen uit. Hij is super actueel en staat boordevol handige en grappige tips en weetjes over bruiloften. Graag deel ik dan ook meer dan eens mijn kennis en ervaringen met de schrijfster om een kleine bijdrage te leveren aan de super leuke en handige blogs.

Love blogger bruiloft tips

Yasalsa

Een van de gezelligste en gemoedelijkste salsascholen in Arnhem is toch wel Yasalsa. Ze geven hier les in Salsa, Kizomba en Bachata. Maark ook voor een leuk avondje uit met vrienden is dit de place to be; wekelijks zijn er feeste met diverse themas. Op deze feesten ben ik regelmatig te vinden om mooie momenten te vang

Salsa school dansschool

Beauty Revolution

In het mooie plaatsje Boxmeer bevind zich deze zaak waar je terecht kunt voor een totaal andere look. De eigenares verstaat haar visagie en haar vak als geen ander.

En wil je een keer iets echt speciaals; ze biedt complete make-overs aan inclusief fotoshoot.

logo beauty revolution_small

Samenwerkingen