Zwangerschap

Vereeuwig jouw zwangerschap

Stralende ogen, blozende wangen, glanzend haar en een prachtige ronde buik. Er wordt met recht gezegd dat een zwangerschap één van de meest bijzondere periode in je leven is. Kies er daarom voor om deze periode voor altijd vast te leggen en verworden tot een elegant en tijdloze kunstwerk waar je nog lang van kan genieten.

Ik leg dit moment graag vast op de manier die jij of jullie het liefste zien. Dit kan in mijn studio in Nijmegen (wat zeker als het wat frisser wordt erg prettig is) maar ook buiten. Buiten kan de omgeving en bijvoorbeeld een mooie zonsondergang het decor te laten zijn van een set schitterende beelden.

Werkwijze

01. Boeken
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-
02. Fotoshoot
Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven, zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
03. Uitzoeken en downloaden
Kort na de shoot krijg deel ik een link waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Daaruit kan het afgesproken aantal foto's ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto's kunnen worden gedownload.

Zwangerschaps shoots