Vereeuwig jouw zwangerschap

Stralende ogen, blozende wangen, glanzend haar en een prachtige ronde buik. Er wordt met recht gezegd dat een zwangerschap één van de meest bijzondere periode in je leven is. Kies er daarom voor om deze periode voor altijd vast te leggen en verworden tot een elegant en tijdloze kunstwerk waar je nog lang van kan genieten.

Ik leg dit moment graag vast op de manier die jij of jullie het liefste zien. Dit kan in mijn studio in Nijmegen (wat zeker als het wat frisser wordt erg prettig is) maar ook buiten. Buiten kan de omgeving en bijvoorbeeld een mooie zonsondergang het decor te laten zijn van een set schitterende beelden.

Werkwijze

De beste tijd om jouw zwangere mooi buik vast te leggen ligt tussen de 30 en 36 weken. We plannen een dag in die periode en gaan samen kijken wat voor stijl beelden je het meest aanspreken. De zwangerschapsshoot duurt bij mij ongeveer 1,5 uur, zodat er tijd is eventueel iets anders aan te kunnen trekken, maar ook een kleine pauze kan worden ingelast.  De foto’s maken we in mijn studio of op een mooie buitenlocatie, dit is ook mede afhankelijk van het soort beelden je aanspreekt en ook het weer.  Tijdens de fotoshoot neem ik de tijd om zaken uit te leggen en samen de meest flatterende en mooiste poses te vinden.
Tegen geringe meerprijs zijn diverse zwangerschapsjurken te huren voor tijdens de shoot. Vraag vrijblijvend naar de actuele mogelijkheden.

Uit de gemaakte foto’s maak ik een eerste selectie van de mooiste foto’s. Deze worden licht bewerkt en in een online galerij getoond. Deze kunnen jullie thuis op je gemak bekijken en vervolgens je keuzes doorgeven. Er is altijd een aantal foto’s inbegrepen van de fotoshoot en een groter aantal is altijd tegen geringen meerprijs te bestellen. De selectie zal ik verder professioneel nabewerken en lever ik in volle resolutie en zonder watermerk digitaal op (via wetransfer). Zijn er na oplevering nog vragen of opmerkingen over de foto (jullie willen graag ook een zwart/wit variant van een bepaalde foto bijvoorbeeld), neem gerust contact met mij op.

Zwangerschap