Scroll Top

Portretfotograaf Nijmegen – new

DANSFOTOGRAAF, FITNESS FOTOGRAAF EN
PORTRETFOTOGRAAF
NIJMEGEN / ARNHEM

Een (fine-art) portret is meer dan het vangen van enkel fysieke kenmerken van een model, een ‘knap’ plaatje, een mooi uiterlijk of een mooie pose. Je hoeft zeker geen topmodel te zijn om mooi op de foto te staan. Door coaching helpt een portretfotograaf je ontspannen om zo samen je karakter naar voren te laten komen en je te laten stralen. Voor een fotoshoot op locatie, gebruik ik hiervoor graag ook de omgeving om de foto nog meer karakter te geven.

Een randvoorwaarde voor het maken van een goede portretfoto is uiteraard het goed om kunnen gaan met een camera. Echter, techniek is voor een portretfotograaf ondergeschikt aan de manier waarop hij met mensen om gaat. Ja, de portretfotograaf dient een sociaal beestje te zijn. Met mensen werken is een andere tak van sport dan bijvoorbeeld het fotograferen van een landschap of een mooi opgemaakt bord met eten. Een portretfoto vangt iemands uitstraling en het is aan de fotograaf om samen met het model op zoek te gaan naar dát gene wat hij of zij uit wil stralen.

Wil je dit ook? Op deze pagina vind je aanvullende informatie als mijn tarieven, hoeveel foto’s er bij de shoot in zitten, de tijdsduur etc.

Voor praktische algemene fotoshoot tips, verwijs ik graag naar deze pagina. Om wat ideeën en tips te geven aangaande kleding voor bij de shoot, heb ik hier een aantal tips staan.