Scroll Top

zwangerschapsfotograaf portfolio

Robert van Grinsven fotografie Nijmegen

Als vader van 2 boeven weet ik dat een een zwangerschap ongelooflijk bijzonder is om mee te maken! Een baby in de buik, die met je meegaat waar je ook naartoe gaat. Deze bijzondere tijd vliegt vaak voorbij, zeker bij een eerst. Er komt veel op je af. Daarom is het ook zo leuk om de buik op beeld vast te leggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot als herinnering voor later. Dit kan op locatie; ik ken de mooiste plekjes met het mooiste licht en uitzicht in en rondom Arnhem / Nijmegen omgeving en adviseer jullie graag. Maar ook in studio of bij jullie thuis (met mijn mobiele studio) kan ik de beelden maken waar jullie nog lang van kunnen genieten.

Wil je ook een zwangerschapsshoot in Nijmegen, Arnhem, Wijchen of omgeving? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Ik vind het belangrijk te melden dat je zelf helemaal de regie in handen hebt; jij bepaalt hoe de shoot eruit komt te zien. Want welke stijl bij je past en waar jij je prettig bij voelt, is natuurlijk heel persoonlijk. Dit kunnen we vooraf bespreken en kijken welke voorbeelden je het meeste aanspreken. Onderstaand is een kleine selectie van mijn gehele zwangerschapsfotografie te zien om te zien wat mijn stijl is of om inspiratie op te doen. Voor dit laatste maakt ik zelf graag gebruik ook van Pinterest.
Omwille van privacy van mijn klanten, toon ik niet alle gemaakte foto’s online.

Voor een idee van mijn werk per fotografie opdracht, verwijs ik graag naar mijn blog pagina.

Benieuwd of ik jouw specifieke soort fotografie ook uit kan voeren (en je ziet deze niet als voorbeeld onderstaand) of ben je op zoek naar zwangerschapsfotografie tips? Neem gerust contact met mij op.

Andere portfolios

Clear Filters

Mijn meest recente posts op Instagram