Scroll Top

Zwangerschapsfotograaf

Zwangerschapsfotograaf

Zwangerschapsfotografie; Stralende ogen, blozende wangen, glanzend haar en een prachtige ronde buik. Er wordt met recht gezegd dat een zwangerschap één van de meest bijzondere periode in je leven is. Deze periode kan ik als zwangerschapsfotograaf Nijmegen vangen in een set geweldig mooie beelden ter herinnering. Kies er daarom voor om deze periode voor altijd vast te leggen door een zwangerschapsshoot waar je nog lang van kan genieten.

Ik leg dit moment graag vast op de manier die jij of jullie het liefste zien. Dit kan in mijn studio in Nijmegen (wat zeker als het wat frisser wordt erg prettig is) maar ook buiten. Buiten kan de omgeving en bijvoorbeeld een mooie zonsondergang het decor zijn voor mij als zwangerschapsfotograaf een set schitterende beelden te kunnen maken.

Voor praktische algemen fotoshoot tips, verwijs ik graag naar deze pagina. Om wat ideeen en tips te geven aangaande kleding voor bij de shoot, heb ik hier een aantal tips staan. Als zwangerschapsfotograaf heb ik aanvullend daarop nog een aantal tips speciaal voor een zwangerschapsshoot.

Wil je dit ook? Op deze pagina vind je aanvullende informatie als mijn tarieven, hoeveel foto’s er bij de shoot in zitten, de tijdsduur etc.

Ook elders op Internet zijn er diverse tips te vinden zoals bij ouders van nu, maar ook zijn er tips over het kiezen van de juiste fotograaf voor een zwangerschapsshoot.

In verwachting fotoshoot zwangerschapsfotograaf nijmegen
Mijn Werkwijze
Boeken
FOTOSHOOT
Uitzoeken en downloaden
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum voor de fotoshoot. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-. Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven. Dit doe ik zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
Kort na de shoot deel ik een wachtwoord-beveiligde link naar een gallery, waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Het betreft hier een ruime selectie van technisch geslaagde foto’s, waar ik de dubbelen grotendeels uit heb gehaald. Dit zijn nog vrijwel onbewerkte foto’s. Daaruit kan het in mijn prijslijst aangegeven aantal foto’s ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto’s kunnen worden gedownload.

Zwangerschapsfotograaf portfolio

Dit is een kleine selectie uit mijn portfolio zwangerschapsportretten, welke ik onder meer maakte in de schitterende omgeving van Arnhem en Nijmegen maar ook daar buiten. De foto’s zijn gemaakt zowel in mijn studio in Nijmegen als op locatie. Voor deze locatie put ik zelf uit een enorm scala aan prachtige plekken in de directe omgeving, maar we kunnen natuurlijk samen ook naar een andere plek kijken die veel voor je / jullie betekent.

Voor een breder beeld van mijn werk, verwijs ik graag naar portfolio pagina en mijn instagram account. Mocht een bepaald type fotografie er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op zodat ik kan kijken of ik daar ook voorbeelden van heb.

Voor een idee van mijn zwangerschap fotoshoot prijzen, verwijs ik graag naar mijn tarieven pagina

Dia Abdulla – zwangerschapsfotografie

“2 Weken geleden een zwangerschapsshoot gehad met Robert, wat kan deze man goed fotograferen! Hoe hij de landschap, achtergrond, lucht op de foto zet is adembenemend mooi. Robert is erg fijn om mee samen te werken; ik voelde mij erg op me gemak en heb de shoot als erg positief en fijn ervaren!! Een 2e boeking staat al in de agenda… 🙂

Kelly van Hoorde – zwangerschapsshoot

“Een van de beste fotografen waar ik ooit mee samengewerkt heb! Zeker een aanrader!!! Prachtig wondermooie resultaten!!!”

K. de Haan – zwangerschapsfotografie

“Mijn ervaring om te shooten met Robert van Grinsven was fantastisch!
We deden een zwangerschapssfotoshoot op het strand. Het was een onwijs leuke avond, Robert is zeer professioneel, neemt de tijd voor elk detail en is heel vriendelijk. Kort om, een onwijs leuke samenwerking met Robert als zwangerschapsfotograaf! En dan natuurlijk niet te vergeten, onwijs mooie foto’s als resultaat! Ik kijk nog steeds regelmatig naar de prachtige foto’s van mijn zwangerschap die we toen hebben vastgelegd. Ik zou iedereen Robert aanraden als fotograaf, als je mooie herinneringen wilt hebben aan een mooi of bijzonder moment uit je leven, dan heb je die sowieso als je met Robert samen werkt.

Ik hoop nog eens met je samen te werken.
Liefs, Kirsten”

Zwangerschapsfotografie opdrachten

Onderstaand vindt u een selectie opdrachten die ik reeds als zwangerschapsfotograaf in de omgeving van Nijmegen en Arnhem, maar ook daar buiten heb mogen doen. Omwille van privacy, toon ik niet alle opdrachten online. Mocht je voorbeelden zoeken van een bepaald soort fotoshoot welke hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met mij op.

TAGS
zwangerschap FOTOSHOOT nijmegen, zwanger, maternity shoot, zwangerschapsshoot wanneer, zwangerschapsshoot arnhem, 
zwangerschapsshoot wijchen, zwangerschapsshoot aan zee, zwangerschapsshoot Hatertse Vennen, zwANGERSCHAPSFOTOGRAAF nIJMEGEN, zwangerschapsfotografie