Scroll Top

Portretfotograaf Nijmegen

dansfotograaf, fitness fotograaf en portretfotograaf Nijmegen / Arnhem

Een (fine-art) portret is meer dan het vangen van enkel fysieke kenmerken van een model, een ‘knap’ plaatje, een mooi uiterlijk of een mooie pose. Je hoeft zeker geen topmodel te zijn om mooi op de foto te staan. Door coaching helpt een portretfotograaf je ontspannen om zo samen je karakter naar voren te laten komen en je te laten stralen. Voor een fotoshoot op locatie, gebruik ik hiervoor graag ook de omgeving om de foto nog meer karakter te geven.

Een randvoorwaarde voor het maken van een goede portretfoto is uiteraard het goed om kunnen gaan met een camera. Echter, techniek is voor een portretfotograaf ondergeschikt aan de manier waarop hij met mensen om gaat. Ja, de portretfotograaf dient een sociaal beestje te zijn. Met mensen werken is een andere tak van sport dan bijvoorbeeld het fotograferen van een landschap of een mooi opgemaakt bord met eten. Een portretfoto vangt iemands uitstraling en het is aan de fotograaf om samen met het model op zoek te gaan naar dát gene wat hij of zij uit wil stralen.

Wil je dit ook? Op deze pagina vind je aanvullende informatie als mijn tarieven, hoeveel foto’s er bij de shoot in zitten, de tijdsduur etc.

Voor praktische algemene fotoshoot tips, verwijs ik graag naar deze pagina. Om wat ideeën en tips te geven aangaande kleding voor bij de shoot, heb ik hier een aantal tips staan.

ballet dans fotoshoot Portretfotograaf Nijmegen

Mijn werkwijze

Boeken
FOTOSHOOT
Uitzoeken en downloaden
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum voor de fotoshoot. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-. Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven. Dit doe ik zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
Kort na de shoot deel ik een wachtwoord-beveiligde link naar een gallery, waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Het betreft hier een ruime selectie van technisch geslaagde foto’s, waar ik de dubbelen grotendeels uit heb gehaald. Dit zijn nog vrijwel onbewerkte foto’s. Daaruit kan het in mijn prijslijst aangegeven aantal foto’s ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto’s kunnen worden gedownload.

Portret fotoshoot portfolio

Dit is een kleine selectie uit mijn portfolio als in Nijmegen bekende portretfotograaf / portretfotograaf Nijmegen, welke ik onder meer maakte in de schitterende omgeving van Arnhem en Nijmegen. Voor een breder beeld, verwijs ik graag naar mijn instagram account. Mocht een bepaald type fotografie of een fotoshoot Nijmegen / fotoshoot Elst er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op zodat ik kan kijken of ik daar ook voorbeelden van heb. Zo kun je ook bij mij terecht voor gezinsfotografie Nijmegen als ook een zwangerschapsshoot Nijmegen

wat klanten zeggen …

bloesem fotoshoot portretfotograaf nijmegen

Fleur Lieverdink – portret fotograaf Lent

“Ik heb afgelopen vrijdag 30 april een fotoshoot gehad met Robert van Grinsven. Toen ik onderweg was naar de locatie regende het mega hard, maar gelukkig toen we uiteindelijk aankwamen vielen de laatste regendruppels en hebben we een geweldige shoot gehad zonder regen. Ondanks de modderige grond en donkere lucht wist Robert de foto’s toch prachtig te maken met behulp van zijn fotografie skills en zijn super mooie lampen die laten lijken alsof het toch een mooie zonnige zomerse avond was. Ik ben mega blij met het resultaat! Groetjes Fleur Lieverdink”

Eline Vissers – portret fotograaf dans

“Als danser moet je je comfortabel voelen met wat je doet, al helemaal als je op de foto gaat. Robert heeft gezorgd voor een super fijne sfeer, heel ontspannen, waar creativiteit tot uiting kan komen. Je zag meteen dat Robert enorm veel passie heeft voor fotografie en erg veel van zijn vak kent, zeker ook met nabewerking! Kortom, ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!”

ballet dans fotoshoot portretfotograaf nijmegen
05 portret locatie Arnhem centraal station 1024

Anke Kobelt – portretfotograaf

“Robert verliest het grote geheel tijdens een shoot niet uit het oog. Ik heb de samenwerking met Robert als zeer plezierig ervaren, omwille van zijn scherpe blik met betrekking tot het licht c.q. de lichtinval en zijn gevoel voor humor. Robert weet een relaxte sfeer te creëren en heeft een glansrijk resultaat neergezet.”

Whoisthat Brownie – portretfotograaf

“Eerste shoot met robert in 2017 gehad. Super resultaten en wat voelde ik me op mijn gemak! Nu een paar dagen geleden weer een keer met hem geshoot en dat was mijn eerste bikini shoot. Hij deed er alles aan om me op mijn gemak te laten voelen en ik mocht zelfs een vriendin meenemen! Na wat een geweldig en gezellige avond was hebben we ook nog eens topresultaten gekregen! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik Robert een pracht mens vind en een top fotograaf.”

06 portretfotograaf ijmegen bisonbaai ooij
34 portretfotograaf nijmegen vasim meel

Maxime – portret fotograaf dans (meel)

“Super gave shoot gedaan, ook met het gooien van meel. De resultaten waren echt prachtig! Robert had de shoot goed voorbereid ook met poses die ik kon proberen. Uiteraard stond hij ook open voor mijn ideeën. Zelfs de testshots waren top!”

Een greep uit mijn opdrachten

Onderstaand vindt u een selectie van reeds door mij uitgevoerde fotografie-opdrachten en fotosessies onder meer in de schitterende omgeving van Arnhem en Nijmegen, maar ook daar buiten. Omwille van privacy, toon ik niet alle opdrachten online. Mocht je voorbeelden zoeken van een bepaald soort fotoshoot welke hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met mij op.

TAGS
PORTRET FOTOSHOOT, professionele portretFOTOGRAAF, STUDIO, NIJMEGEN, GELDERLAND, PORTRET FOTOSHOOT IN STUDIO NIJMEGEN, linkedin profielfoto zakelijk portret, fitness fotoshoot, dansfotograaf