Scroll Top

Fotoshoots

“Er is één ding dat de foto moet bevatten, de menselijkheid van het moment”

fotoshoot / portret fotografie

Als portretfotograaf Nijmegen bied een breed scala aan soorten fotoshoots aan. Standaard fotografeer ik portretten in de breedste zin van het woord van 1 of 2 personen in de tijdsduur van 1,5 tot 2 uur. Je kan hierbij kiezen tussen een mooie of betekenisvolle locatie of we doen de fotoshoot in studio / mijn eigen fotostudio in mijn huis in Nijmegen. Meer tijd of meer personen zijn natuurlijk geen enkel probleem; neem dan contact met mij op voor een portret fotoshoot op maat. Portretfotografie waar je onder meer aan kunt denken zijn:

  1. Portret. Denk hierbij aan:

    – Dans fotoshoot
    – Fitness fotoshoot
    – Portret voor linkedin of secial media

  2. Loveshoot / couple shoot of een pre-wedding shoot
  3. Boudoir fotoshoot / sensuele fotoshoot
  4. Zwangerschapsshoot

Voor praktische algemene fotoshoot tips, verwijs ik graag naar deze pagina, maar ook op deze pagina staan interessante tips te lezen.. Om wat ideeen en tips te geven aangaande kleding voor bij de shoot, heb ik hier een aantal tips staan.

Tags
zwangerschapsshoot, portret fotoshoot, fotostudio, portretfotograaf nijmegen, boudoir fotograaf, boudoir fotoshoot, loveshoot, modelfotograaf

bruidsfoto met kader Nijmegen bruidsfotografie 1
Mijn werkwijze
Recente fotoshoots
Portretfotograaf nijmegen
Leonie Mostert
Fotoshoot

Robert is een fijne, spontane en professionele fotograaf! Voorafgaand aan de shoot verliep het contact heel soepel en snel. Hij denkt goed met je mee zowel voor, tijdens als na de shoot. Het eindresultaat mocht er dan ook zeker zijn! De foto’s zijn heel tof geworden en de nabewerking was erg mooi!

Portretfotograaf nijmegen
Floor de Graaf
Dans fotoshoot

Bij Robert heb ik samen met 2 vriendinnen een dansfotoshoot gehad, onzettend leuk om te doen! Hij kwam zelf met veel ideeën en gaf ons ook veel de ruimte ons ding te doen. Erg blij ook met de resultaten!

Portretfotograaf nijmegen
Whoisthat Brownie
Portret fotoshoot

Eerste shoot met robert in 2017 gehad. Super resultaten en wat voelde ik me op mijn gemak! Nu een paar dagen geleden weer een keer met hem geshoot en dat was mijn eerste bikini shoot. Hij deed er alles aan om me op mijn gemak te laten voelen en ik mocht zelfs een vriendin meenemen! Na wat een geweldig en gezellige avond was hebben we ook nog eens topresultaten gekregen! Ik kan niks anders zeggen dan dat ik Robert een pracht mens vind en een top fotograaf.

boudoir fotografie Arnhem / Nijmegen stijlvol lingerie bruiloft
Lilian Sterkenburg
Boudoir fotoshoot

Fantastische boudoirshoot gedaan met Robert! Robert is zeer professioneel en kundig. Hij weet je goed op je gemak te stellen waardoor de sfeer tijdens de shoot relaxed was. Het resultaat van de foto’s is geweldig. Ik ga zeker nog een keer een shoot bij Robert boeken!

Sensueel boudoir fotoshoot boudoirfotograaf locatie Huissen
Isabel Massen
Boudoir fotoshoot

3 weken geleden heb ik als cadeau een boudior fotoshoot gekregen van mijn vriend. En daar stond Robert voor de deur. Super spannend,maar het ijs was snel gebroken en ik heb een mega gave, leuke en relaxte fotoshoot gehad. We hebben veel gelachen. Robert stelde me erg op mijn gemak. Erg professioneel en hij heeft mij onwijs mooi op de foto gezet. Vol trots kijk ik terug op deze shoot! Het resultaat is fan-tas-tisch!!

loveshoot studio Nijmegen boudoir fotoshoot
Kirsten Bos
Portret fotoshoot loveshoot boudoir

Samen met mijn vriend hebben wij een couple shoot gedaan bij Robert in zijn studio. Voor mijn vriend voor het eerst in de studio, Robert laat je erg op je gemak voelen. Hij gaf goede aanwijzingen, luisterde naar de wensen die we inbrachten. Hij was snel in het nabewerken van de foto’s. We zijn ontzettend blij met de foto’s. Denk dat alle stylen die Robert fotografeert, hij een mooi resultaat opbrengt! Echt aan te raden.

Ballet fotoshoot Nijmegen Plasmolen Sneeuw portretfotograaf Nijmegen
Eline Vissers
Portret fotoshoot dans

Een fotoshoot in de sneeuw op spitzen. Robert: “Dat stond nog op mijn lijstje, maar wie is er zo gek om mee te doen?” Mijn reactie: nou ik dus haha. Met al die prachtige sneeuw die zo ineens de hele omgeving in winterwonderland veranderde, was het enorm gaaf om daarin foto’s te maken. Mijn tenen waren als ijsblokjes, maar het was heerlijk om te focussen op het dansen en gewoon te genieten van de omgeving. Robert heeft ook echt aan alles gedacht; een slee om even op te zitten en rondgetrokken te worden, handverwarmers en jassenservice. Ik kende Robert al van een vorige dansshoot en ook deze keer was de sfeer echt heel fijn en ontspannen, zeker omdat het voelde als een uitje in de sneeuw. Je voelt je meteen op je gemak en gewaardeerd, waardoor je samen tot leuke ideeën komt. Ook verbaasd het me hoe hij met een simpele opstelling prachtige beelden kan maken. Dit is super fijn, want je voelt je niet opgeslokt door een camera, terwijl deze toch heel erg veel momenten vastlegt waardoor je zeker met beweging in je poses snel de juiste beelden kunt selecteren. Kortom, wat de shoots met Robert zo leuk maakt is de ontspannen sfeer en interactie, het oog voor detail en zijn kennis en kunde in zijn vak als fotograaf.

stijlvol boudoir portret dans fitness
Anke K
Portret fotoshoot

Robert verliest het grote geheel tijdens een shoot niet uit het oog. Ik heb de samenwerking met Robert als zeer plezierig ervaren, omwille van zijn scherpe blik met betrekking tot het licht c.q. de lichtinval en zijn gevoel voor humor. Robert weet een relaxte sfeer te creëren en heeft een glansrijk resultaat neergezet.

zwangerschapsfotograaf Nijmegenzwangerschap wijk aan zee portfolio
Kirsten de Haan
Portret fotoshoot

Mijn ervaring om te shooten met Robert van Grinsven was fantastisch!
We deden een fotoshoot op het strand waarbij ik als zwanger model stond. Het was een onwijs leuke avond, Robert is zeer professioneel, neemt de tijd voor elk detail en is heel vriendelijk. Kort om, een onwijs leuke samenwerking! En dan natuurlijk niet te vergeten, onwijs mooie foto’s als resultaat! Ik kijk nog steeds regelmatig naar de prachtige foto’s van mijn zwangerschap die we toen hebben vastgelegd. Ik zou iedereen Robert aanraden als fotograaf, als je mooie herinneringen wilt hebben aan een mooi of bijzonder moment uit je leven, dan heb je die sowieso als je met Robert samen werkt.

Ik hoop nog eens met je samen te werken.
Liefs, Kirsten

boudoir fotoshoot portfolio nijmegen Gelderland
Iris de Haas
Boudoir fotoshoot

Vorig weekend mijn eerste en tevens erg toffe boudoir shoot gehad in een hotel. Robert neemt je wensen serieus en heeft een fijne benadering. Hij heeft een professionele aanpak en weet het plaatje precies vast te leggen. Niet alleen fantastische beelden maar ook een super samenwerking!

zwangerschapsshoot fine-art zwangerschapsfotograaf Nijmegen gelderland fotoshoot
Dia Abdulla
Portret fotoshoot

Mijn ervaring om te shooten met Robert van Grinsven was fantastisch!
We deden een fotoshoot op het strand waarbij ik als zwanger model stond. Het was een onwijs leuke avond, Robert is zeer professioneel, neemt de tijd voor elk detail en is heel vriendelijk. Kort om, een onwijs leuke samenwerking! En dan natuurlijk niet te vergeten, onwijs mooie foto’s als resultaat! Ik kijk nog steeds regelmatig naar de prachtige foto’s van mijn zwangerschap die we toen hebben vastgelegd. Ik zou iedereen Robert aanraden als fotograaf, als je mooie herinneringen wilt hebben aan een mooi of bijzonder moment uit je leven, dan heb je die sowieso als je met Robert samen werkt.

Ik hoop nog eens met je samen te werken.
Liefs, Kirsten

portretshoot portretfotograaf en modelfotograaf nijmegen
Fleur Lieverdink
Portret fotoshoot

Ik heb afgelopen vrijdag 30 april een fotoshoot gehad met Robert van Grinsven. Toen ik onderweg was naar de locatie regende het mega hard, maar gelukkig toen we uiteindelijk aankwamen vielen de laatste regendruppels en hebben we een geweldige shoot gehad zonder regen. Ondanks de modderige grond en donkere lucht wist Robert de foto’s toch prachtig te maken met behulp van zijn fotografie skills en zijn super mooie lampen die laten lijken alsof het toch een mooie zonnige zomerse avond was. Ik ben mega blij met het resultaat! Groetjes Fleur Lieverdink

boudoir fotoshoot portretfotograaf Nijmegen boudoir shoot nijmegen
Wendy Peters
Boudoir fotoshoot Nijmegen

Er is een groot verschil tussen fotografen buiten passie en stijl.

Een fotograaf kan foto’s maken waar mensen ‘wauw’ op reageren. Maar er zijn er maar weinig die de shoot zelf als een ‘wauw’ herinnering voor het model kunnen maken.

couple gouls loveshoot fotostudio boudoir shoot Nijmegen datenight
Marieke ne Michel
Boudoir loveshoot Nijmegen

Wat een geweldige shoot hebben we gehad bij Robert.

Wij hadden een shoot in de studio. Gelijk bij binnenkomst was het zo ontspannen en gezellig. Even kennis gemaakt en onze wensen doorgesproken.

De shoot ging zo ontspannen, we hebben een topavond gehad, ook heel erg kunnen lachen met elkaar! M’n vriend en ik hadden een super ‘date’ avond. En dan nog niet gesproken over de foto’s. Ze zijn geweldig geworden! Robert, bedankt!