Scroll Top

Loveshoot

Loveshoot / Duo shoot

Laat jullie liefde voor elkaar vastelggen in een schitterende loveshoot. Gedurende een heerlijk ontspannen en gezellige 1,5 uur werken wij samen om op schitterende plekken jullie en hoe jullie zijn in je relatie vast te leggen. Doorgaans begin ik met rustig lopende foto’s om wat van de spanning van het voor een camera staan af te komen. Daarna laat ik graag mooie momenten tussen jullie ontstaan in de omgeving van jullie keuze.

Een loveshoot is verder ook een geweldige manier om jullie trouwkaart of safe the date-kaart te kunnen voorzien van een paar schitterende foto’s van jullie samen. Bij boeking van mij als jullie bruidsfotograaf, bied ik bij een boeking vanaf 7 uur trouwfotografie, 25 euro korting op een loveshoot. Deze fotosessie levert immers niet alleen prachtige foto’s op, maar is ook een uitgelezen kans om alvast te wennen aan de camera en mijn werkwijze als bruidsfotograaf. Liever een post-wedding shoot in plaats van een loveshoot? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je dit ook? Op deze pagina vind je aanvullende informatie als de tarieven van een loveshoot, hoeveel foto’s er bij de shoot in zitten, de tijdsduur etc.

Voor praktische algemene fotoshoot tips, verwijs ik graag naar deze pagina. Om wat ideeen en tips te geven aangaande kleding voor bij de shoot, heb ik hier een aantal tips staan.

Loveshoot portretfotograaf Nijmegen

Mijn werkwijze

Boeken
FOTOSHOOT
Uitzoeken en downloaden
Geinteresseerd in een van mijn diensten, neem je contact met mij op en plannen wij samen een datum voor de fotoshoot. Voor het definitief vastleggen van deze datum vraag ik altijd 10% van de totaalprijs, met een minimum van €50,-. Voorafgaand aan de afgesproken dag neem ik contact op om laatste zaken door te spreken en waar nodig tips te geven. Dit doe ik zodat er bij de shoot geen verwassingen zijn en we schitterende beelden kunnen maken in mijn studio in huis in Nijmegen of op locatie.
Graag ontvang ik de rest van de betaling uiterlijk bij aanvang van de shoot, zodat ik mij volledig op het creatieve deel kan focussen.
Kort na de shoot deel ik een wachtwoord-beveiligde link naar een gallery, waarin de door mij geselecteerde beelden te zien zijn. Het betreft hier een ruime selectie van technisch geslaagde foto’s, waar ik de dubbelen grotendeels uit heb gehaald. Dit zijn nog vrijwel onbewerkte foto’s. Daaruit kan het in mijn prijslijst aangegeven aantal foto’s ter nabewerking worden geselecteerd en zal ik beginnen met nabwerken. Binnen 3 weken zal ik een link delen waarmee de uiteindelijke foto’s kunnen worden gedownload.
Loveshoot / pre-wedding fotografie portfolio

Dit is een kleine selectie uit mijn loveshoot / pre-wedding fotoshoot portfolio. Voor een breder beeld, verwijs ik graag naar mijn instagram account. Mocht een bepaald type fotografie er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op zodat ik kan kijken of ik daar ook voorbeelden van heb.

wat klanten zeggen …

Kirsten Bos – Loveshoot

“Samen met mijn vriend hebben wij een couple shoot gedaan bij Robert in zijn studio. Voor mijn vriend voor het eerst in de studio, Robert laat je erg op je gemak voelen. Hij gaf goede aanwijzingen, luisterde naar de wensen die we inbrachten. Hij was snel in het nabewerken van de foto’s. We zijn ontzettend blij met de foto’s. Denk dat alle stylen die Robert fotografeert, hij een mooi resultaat opbrengt! Echt aan te raden.”

Naomi en Jelle – loveshoot | pre wedding

“Voor Robert niets dan lof! Hij was prettig in de omgang, wist precies wat wij wilden en kwam zelf ook met creatieve ideeën. Robert bereidt alles goed voor, is goed bereikbaar en neemt de tijd voor een goed resultaat. Hij heeft fantastische foto’s van ons huwelijk gemaakt. Zeker aan te bevelen om Robert als huwelijksfotograaf te kiezen!”

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTEN

Onderstaand vindt u een selectie van reeds door mij uitgevoerde opdrachten in Nijmegen, maar ook daar buiten. Omwille van privacy, toon ik niet alle opdrachten online. Mocht je voorbeelden zoeken van een bepaald soort fotoshoot welke hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met mij op.

TAGS
PORTRET FOTOSHOOT, loveshoot nijmegen, pre wedding shoot, fotoshoot uitnodigingen, duo shoot, FOTOSHOOT IN fotoSTUDIO NIJMEGEN, couple fotoshoot