Scroll Top

Bloesem modelfotografie Ressen

Fleur

Een aantal jaar geleden had ik al deze geweldige bloesem fotoshoot in Slijk-Ewijk mogen verzorgen. Deze fotoshoot en die van een week eerder waren daarop geinspireerd.

Al een week voorafgaand aan deze fotoshoot had ik contact gezocht met een fruitteler die een paar schitterende boomgaarden had. Hij heette mij van harte welkom en zou mij op de avond van de fotoshoot nog wel even rondleiden om de mooiste bloesem te laten zien.

Onderweg naar de locatie regende dat het goot en maakte ik mij iets zorgen over het haar en de make-up van het model. Gewapend met een spel laarzen, paraplu en opperbest humeur was ik ervan overtuigd dat deze shoot weer een pareltje zou kunnen gaan worden. Bij het vallen van de laatste regendruppels zijn we vlot aan de slag gegaan in de toch ietwat blubberige boomgaard. Door de bewolking hadden we helaas niet heel lang licht, maar hebben in iets meer dan een uur (door een beetje door te werken) werkelijk fantastische beelden neer kunnen zetten. De hulp van de moeder van Fleur was hierbij zeer welkom; met regelmaat kon ik haar vragen een flitser iets te verzetten, waardoor onze nep-zon altijd precies goed stond voor het beeld wat ik zocht. Iets voor 9 uur zijn we gestopt omdat het snel fris werd en ik echt merkte dat er te weinig licht was om nog mooie foto’s te kunnen maken.

de eigenaar van een stel schitterende enHet regende dat het goot toen

Mede door het Hollandse, onbestedinge weer dit jaar in april was deze shoot een die we redelijk last minute hebben gepland. Weken vooraf had ik bij de boerderij verderop al toestemming gevraagd te fotograferen in de schitterende kersenboomgaard. Dat was geen enkel probleem werd mij aangegeven. We hadden vroeg in de ochtend afgesproken en deze 1st runner up Miss Teen Gelderland arriveerde iets voor 9 met haar vader op de shoot plek voor deze modelfotografie-sessie. In de zon was het al heerlijk warm, waardoor we direct konden starten met de fotoshoot. Veel van de bomen waren al schitterend vol in bloei wat een fantastische combinatie was met deze mooie jonge dame. De lichte mist in de maakte het licht factastisch zacht en gaf een mooie dromerige en toepasselijke sfeer voor deze model / portret fotoshoot. Niet verwonderlijk dat we in no-time een set geweldig mooie beelden hadden.

Tags
fotoshoot, Ressen, portret, nijmegen, Gelderland, modelfotografie, bloesem, modelfotograaf

Fotosessie:

Portret fotoshoot

Locatie:

Ressen