Scroll Top

Bruiloft kasteel Heeswijk | trouwfotograaf Den Bosch

Naomi & Jelle

Bruiloft Kasteel Heeswijk – trouwfotograaf Den Bosch

Met dit fotogenieke en lieve stel had ik voor de bruiloft al een loveshoot gedaan op hun trouwlocatie. Het is altijd prettig als trouwfotograaf Nijmegen om elkaar vooraf nog wat beter te leren kennen en voor het bruidspaar vast te wennen aan het fotograferen. Ook kunnen we dan vast de mooiste plekjes proberen te vinden die te gebruiken zijn op de bruiloft. Een geweldig mooie fotoshoot is het geworden, waar ik in een andere blog nog wat voorbeelden van zal laten zien.

De vond plaats vinden in een van de mooiste kastelen die Nederland rijk is; Kasteel Heeswijk-Dinther. Na een mooie en erg persoonlijke ceremonie was het tijd voor alle gasten door te rijden naar de schitterende kerk die dit plaatsje rijk is voor de kerkelijke inzegening. Terug in het kasteel heb ik het sabreren en aansnijden van de taart nog vast kunnen leggen, waarna de trouwfotografie voor de dag klaar was.

Zijn jullie ook op zoek naar een trouwfotograaf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Tags
portretfotograaf, fotoshoot, loveshoot, pre-wedding- kasteel heeswijk, trouwen op een kasteel, bruiloft Kasteel Heeswijk

Fotosessie:
Trouwfotografie
Locatie:
Kasteel Heeswijk
Heeswijk Dinther