Scroll Top

Zwangerschapsshoot Hatertse vennen Nijmegen Fotoshoot

Simone & Rogier

Een paar jaar geleden kwamen Simone en Rogier naar mijn studio in Nijmegen voor een geweldige fotoshoot. Omdat deze hen prima was bevallen, vroegen ze mij een paar maanden terug om ook hun zwangerschap vast te leggen. Eerst was het plan om mooie beelden rond zonsondergang te gaan maken bij de Hatertse Vennen bij Nijmegen, maar uiteindelijk kozen ze er voor om ook een fotoshoot in studio bij mij te boeken. Ze wilden namelijk ook graag wat meer artistieke beelden als herinnering van de zwangerschap en deze speciale periode in hun leven.

Door een verandering in het weer hebben we eerst een geweldige fotoshoot / zwangerschapsshoot in mijn fotostudio in Nijmegen gedaan en planden een week later de shoot tijdens het gouden uur. We hadden mooi op tijd bij de Hatertse vennen afgesproken om zo voldoende tijd te hebben om de mooiste plekken te vinden. De Hatertse vennen is zo’n mooie locatie om te fotograferen; zeker rond zonsondergang.

Het is er heel divers met heide, water, hoge grassen, naaldbomen en soms mooie bloemen die in bloei staan. We fotografeerden door tot de zon achter de bomen was verdwenen. Het licht is de laatste uren van de dag altijd zo mooi!

Dat is dan ook een reden dat ik fotoshoots liever niet midden op de dag plan.

Je krijgt dan harde schaduwen op de foto en het is natuurlijk snel best warm.
Bij deze shoot begonnen we om 19:45 uur met fotograferen. Het licht was prachtig mooi en er was een schitterende zonsondergang!

Een zeer geslaagde fotoshoot dus!

Onderstaand een kleine selectie van de meelden die ik maakte tijdens deze leuke shoot. Voor een completer beeld van mijn werk als zwangerschapsfotograaf, verwijs ik graag naar mijn portfolio.

Tags
fotoshoot, Nijmegen, Hatertse vennen, zwangerschapsshoot, portret, Gelderland, gouden uur, fotograaf

Fotosessie:

Zwangerschapsshoot

Locatie:

Hatertse Vennen (bij Nijmegen)