Scroll Top

Beauty fotoshoot fotostudio Nijmegen

Yvana

Beauty fotoshoot in fotostudio Nijmegen
In de afgelopen maanden heb ik mij verdiept in beauty retouch en lichtgebruik in fotostudio bij beauty portretten. Hierbij gaat men net een stapje verder in het nabewerken van huid, ogen en haren in een programma als photoshop.
Hoe leuk was het daarom dat ik vorige week de kans had deze in theorie geleerde kennis (en hier en daar een klein beetje oefening op een voorbeeld-foto) in praktijk te mogen toepassen bij deze beauty portret fotoshoot. Deze mooie dame is finaliste van Miss Teen of Gelderland en wilde graag door mij vastgelegd worden op deze manier.
Het was voor haar een van de eerste fotoshoots, wat naast haar nog wat jonge leeftijd maakte dat het fijn was dat haar moeder mee was. Wel zo gezellig en prettig! Na een eerste kennismaking om ook het ijs wat te breken, zijn we vlot aan de slag gegaan.
We hadden voor de shoots al ruimschoots ideeën voor deze portretshoot uitgewisseld, dus ik had mijn fotostudio al in de dagen voorafgaand aan deze beauty shoot in gereedheid kunnen brengen. Op die manier gebruiken we de tijd van de fotoshoot optimaal en kan ik vast wat ideetjes met licht proberen, voor het model in de studio is. En mede omdat er weinig te merken was van de wellicht beperkter ervaring van deze knappe dame hebben we in korte tijd super veel mooie beelden kunnen maken, waarvan ik een ruime set online mag delen.

Tags
portretfotograaf, beauty, fotoshoot, miss teen gelderland, Nijmegen, trainer, fotostudio

Fotosessie:

Beauty portret fotoshoot

Locatie:

Fotostudio Nijmegen