Scroll Top

Trouwen in Klooster Bethlehem | Bruiloft in Haren

W & L

Trouwen in Klooster Bethlehem

Op een bewuste donderdag middag werd ik door een collega trouwfotograaf benaderd of ik een bruiloft van hem over wilde nemen omdat hij corona had gekregen / positief was getest op COVID. Hij kende en waardeerde mijn werk en meende dat ik de juiste match was voor het bruidspaar. Dat vond ik een erg groot en mooi compliment, waardoor ik mijn uiterste best heb gedaan die zaterdag ruimte in mijn agenda te maken voor deze bruiloft in het Klooster Bethlehem in Haren (nabij Oss). Nooit eerder heb ik me in zo’n korte tijd voor moeten bereiden op een bruiloft, maar door mijn ruime ervaring als trouwfotograaf durfde ik het wel aan. Die avond had ik een eerste kennismakingsgesprek met het geweldige aanstaande bruidspaar.

De hele trouwdag, inclusief getting ready, was op deze mooie locatie. Na de haren en make-up was er de first look. Hier werd mij al duidelijk hoe lief dit stel voor elkaar was en hoe gevuld van geweldig mooie emoties de dag gevuld zou zijn. Het bruidspaar gekozen gekozen voor de vader van de bruid als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand). Wat een schitterende, open en ontroerende toespraak hield deze man. Door de persoonlijke band raakte zijn verhaal over het ontstaan van deze mooie relatie die hij mocht gaan bezegelen bij iedereen in de zaal (mij incluis) duidelijk voelbaar. Dit gaat mij nog wel even bij blijven.

Na de trouwceremonie was het tijd voor de portretten met de gasten (ik noem dit ook wel eens de statieportretten). Heel eerlijk was dit bij deze plechtigheid door een aantal gasten uit het buitenland een flinke fotografeer-sessie, maar ik heb mij geen moment verveeld.

Wat een schitterende dag was dit om mijn trouwjaar voor 2021 mee af te mogen sluiten!

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio.

Tags
Bruiloft, trouwsfotograaf, trouwen in Klooster Bethlehem, Haren, Trouwen tijdens Corona / COVID

Fotosessie:
bruidsfotograaf
Locatie: