Scroll Top

Strand shoot Ibiza beach bikini fotoshoot

Strand fotoshoot

Tijdens mijn vakantie op Ibiza had ik de mogelijkheid om paar mooie portret / strand fotoshoots nabij de Middellandse zee te doen. Na een geweldige eerste fotoshoot, had ik de kant een tweede portret sessie te doen. De tweede fotoshoot was met een charmante dame in mooie gele bikini. De sprak maar beperkt Engels, maar met gebarentaal was er prima samen te werken. Ik had inmiddels al wat ervaring opgedaan in deze voor mij nieuwe, maar schitterende omgeving.
We hebben eerst vlak bij het strand een aantal foto’s gemaakt en zijn daarna richting de plek gelopen waar ik eerder als een mooie fotoshoot met een collega fotograaf had gedaan. Het werd mij tijdens de shoot snel duidelijk dat deze dame ervaring had voor een camera te staan en soepel van de ene mooie pose naar de andere ging. Mijn aansturen was vooral het voordoen van de pose die ik zocht, wat voor ons beide voor nogal wat hilariteit zorgde. Het ziet er immers best grappig uit soms als ik als iets stramme fotograaf, charmante, vrouwelijke poses aan probeer te nemen. Het eerste half uur van de fotoshoot was het even wennen aan elkaar, maar daarna liep alles als vanzelf. Met een enorma set schitterende foto’s namen we na anderhalf uur afscheid van elkaar.

Tags
bikini fotoshoot, strand fotoshoot, destination fotografie, portret shoot, portretfotograaf Nijmegen, cala pada, modelfotograaf

Fotosessie:
Bikini fotoshoot
Locatie:
Ibiza