Scroll Top

Strand fotoshoot Ibiza beach shoot

Strand fotoshoot

Tijdens mijn vakantie op Ibiza had ik de mogelijkheid om paar mooie portret / strand fotoshoots nabij de Middellandse zee te doen. De eerste fotoshoot was met een charmante dame die ook fotograaf bleek te zijn. Dat was erg prettig, omdat het instellen van mijn camera op de nieuwe omstandigheden en schipperen met het mee hebben van slechts 1 lens dat op best wat begrip kan rekenen.
Na wat overleg over de kleding hadden we afgesproken aan de rand van een mooi strand. Ik had echter een paar mooie plekken gespot in de voorgaande dagen op de rotsen bij de zee, iets verderop. Na een schitterende set foto’s tussen de bomen en op de rotsen, zag ik een man op een kiezelstrand een kleine 3 meter lager dan wij stonden zitten. Dat leek mij een schitterende plek en ik legde Girgia uit wat mijn idee was. Zij was wel in voor een klimpartij en in no-time (geholpen door de man die al beneden was), stond ze op het kiezelstrand en kon ik schitterende foto’s maken. Op de weg terug hebben we nog een paar mooie portret foto’s gemaakt en was het tijd om weer afscheid te nemen. Als portretfotograaf Nijmegen een geweldige nieuwe ervaring!

Tags
portret fotoshoot, strand fotoshoot, destination fotografie, portret shoot, portretfotograaf Nijmegen, cala pada, modelfotograaf

Fotosessie:
Strand fotoshoot
Locatie:
strand Cala Pada, ibiza