Scroll Top

bodyscape fotoshoot Nijmegen

Nina

Bodyscape / low-key boudoir shoot

Wat een gezellige en energieke shoot was dit!
Nina mailde mij aan het einde van de zomer met de vraag wat de mogelijkheden waren voor een boudoir fotoshoot bij mij in de fotostudio. Gaandeweg het overleg per mail over haar wensen, werd mij duidelijk dat ze graag foto’s wilde laten maken richting bodyscape / low key boudoir. Bij dergelijke foto’s teken ik minder met licht, maar worden contouren van een lichaam geaccentueerd juist door schaduwen. Hiervoor gebruik ik een breed scala aan belichtingstechnieken. Voor mij als portretfotograaf geeft dit altijd wat leuke extra uitdagingen.
Op de dag zelf had Nina voor de gezelligheid een vriendin meegebracht naar de shoot. Altijd leuk en fijn, maar ook handig een paar extra ogen en handen te hebben om mee te kijken tijden de shoot en eventueel te helpen bij het omkleden. Deze vriendin had duidelijk ook kijk op wat Nina wilde en was gaf hier en daar op een erg leuke manier aanvullende ideeën aan of de tip dat ergens nog een haar voor het gezicht hing.
Tijdens het gesprek, wat ik altijd voorafgaand aan de shoot heb, vernam ik dat ze van ver kwamen en dat ik was gekozen als boudoir fotograaf om mijn creatieve gebruik van licht. Dat vind ik altijd een mooi compliment; precies daarin investeer ik veel tijd en energie.
Bij low-key fotografie komt het gebruik en de richting van het licht erg precies; een iets verkeerde richting geeft al een totaal ander beeld. Hierdoor heb ik voor de shoot iets meer tijd dan normaal genomen om de beste beelden te kunnen maken. Maar misschien werd het ook deels veroorzaakt doordat ik de tijd op een gegeven moment vergat door de fijne sfeer die er was.

De resultaten mogen er zijn en ik ben heel blij dat ik deze set beelden van deze shoot online mag delen.

Wil je ook graag een fotoshoot boeken?

Neem hieronder vrijblijvend contact op
Contact

Tags
sensuele fotoshoot, fotostudio, nijmegen, Gelderland, lingerie, boudoir fotograaf nijmegen, bodyscape fotoshoot, low-key boudoir shoot

Fotosessie:
Boudoir / bodyscape
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)