Scroll Top

Trouwen bij Moeke Rhenen, trouwfotograaf Landgoed_Remmerstein

Nerissa & Eric

Trouwen bij Moeke Rhenen

Trouwreportage Landgoed Remmerstein

In het begin van het jaar kwam dit lieven bruidspaar bij mij kennismaken en overleggen of ik hun grote dag vast kon leggen. Bij het eerste gesprek hebben we veel ideeën gewisseld over locaties die mooi zouden zijn voor de fotoshoot en welk vervoer de voorkeur zou hebben voor de bruiloft. Omdat ik veel bruiloften al vast heb mogen leggen, heb ik doorgaans veel ideeën en tips die ik bij zo’n eerste kennismakingsgesprek kan delen.

Gaandeweg de tijd, werd mij verteld dat ze een geweldige witte koets zouden gebruiken als vervoer met grote Friese paarden ervoor. Wat een plaatje! Om even later met mij te overleggen of het niet een mooi idee zou zijn als ze de fotoshoot / bruidsfoto’s op het fotogenieke Landgoed Remmerstein nabij Rhenen te doen. Ik kende deze plek niet, maar kon mij online een goed beeld vormen en wist al snel dat dit een geweldig mooie plek was voor trouwfoto’s van dit mooie stel.

Op de trouwdag mocht ik de laatste voorbereidingen van de bruid vastleggen. Het is altijd een heerlijke drukte waar je dan als fotograaf in komt als je het huis binnen komt. Meteen wordt je ondergedompeld in de gezonde spanning die er rond een trouwdag heerst. Dit is altijd een mooi moment of te mogen fotograferen.

De first look was gepland bij de voordeur. Samen met hun dochter kwam de bruidegom zijn aanstaande ophalen. Zo leuk ook om het gezicht van hun dochter te zien toen ze haar mama zag in de schitterende trouwjurk. Van daaruit zijn we vertrokken naar Landgoed Remmerstein om daar een aantal foto’s vast te maken van alleen het bruidspaar. Een paar dagen voordien had ik de locatie al bekeken en kennis gemaakt met de beheerster. Dat maakte dat ik precies wist waar de mooiste plekken waren, waar het licht vandaan kwam en hoe het beste te lopen. Dit maakte de trouwshoot erg ontspannen, terwijl ik bijna ongemerkt vele schitterende foto’s kon maken.

Na een heel persoonlijke ceremonie op het dakterras van Moeke Rhenen, was het na de receptie voor mij al tijd om afscheid te nemen van dit bruidspaar. Als last-minute verzoek, wilden ze graag nog ene paar foto’s van hen samen bij de waterkant maken. Geen enkel probleem natuurlijk. De langzaamaan ondergaande zon maakte het plaatje daar helemaal compleet, waardoor ik moe, maar tevreden naar huis kon gaan.

Onderstaand een kleine impressie van deze bijzonder mooie dag.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwsfotograaf,
trouwreportage landgoed remmerstein, trouwen bij Moeke Rhenen

Fotosessie:
trouwfotograaf
Locatie:
Landgoed remmerstein, Rhenen