Scroll Top

Boudoir shoot fotostudio Nijmegen

Boudoir

Boudoir shoot fotostudio Nijmegen

Met een grote glimlach op mijn gezicht denk ik terug aan deze shoot. Al in de zomer hoorde ik van een vriendin van deze dame dat zij wellicht een sensuele fotoshoot / boudoir shoot bij mij wilde doen. Die vriendin ken ik al een paar jaar, waardoor ik weet dat zij bij een collega van mij een keer een schitterende boudoir shoot heeft gedaan. Des te groter was voor mij het compliment dat zij mij aan had bevolen aan een vriendin van haar die ook een keer zich mooi, sensueel vast wilde laten leggen voor haar vriend en ook een beetje voor zichzelf.

Als gebruikelijk hadden we vooraf uitgebreid contact over de fotoshoot. Dit helpt mij vooraf een beeld te krijgen van wie ik voor de camera krijg en wat voor soort beelden gewenst zijn. Ik merkte vooraf al dat we een fijne klik hadden en dat ik op moest passen niet het fotograferen zouden vergeten en in plaats daarvan gezellig zouden gaan zitten kletsen. Qua beelden was al vlot duidelijk wat ze wilde qua looks.

De shoot was als verwacht erg gezellig en ontspannen. We hebben enorm veel gelachen en mede daardoor een fijne en succesvolle boudoir shoot neer kunnen zetten. Bijgevoegd zijn een paar van de beelden die ik online mocht delen.

Ben je zelf ook op zoek naar een dergelijke fotoshoot? Neem dan gerust contact met mij op.

Tags
sensuele fotoshoot, boudoir shoot fotostudio nijmegen, fotostudio nijmegen Gelderland, boudoir fotoshoot, sensuele fotografie

Fotosessie:
Boudoir shoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)