Scroll Top

Boudoir shoot fotostudio Nijmegen

Boudoir fotoshoot K.

Eind juni kreeg ik een mail van deze lieve dame. Ze was door een andere dame die een schitterende fotoshoot door mij had laten verzorgen in mijn fotostudio in Nijmegen doorverwezen voor een boudoir fotoshoot Nijmegen. Dergelijke mond tot mond reclame vind ik altijd geweldig!

Het doel van de te maken boudoir foto’s was voor een mooie kalender voor haar vriend. Super leuk, mooi en persoonlijk kado waar ik altijd graag aan meewerk! We spraken af voor de shoot in de week van de Vierdaagse van Nijmegen. Ik wist toen nog niet dat deze dame zo sportief was mee te lopen. Een klein detail waar ik mij in het nabewerken best eens mijn hoofd over heb gebroken. Want hoe shop je het start bandje wat om de pols zit mooi weg. Gelukkig is dat uiteindelijk met wat noeste arbeid prima in orde gekomen. Maar ik dwaal af.

In de tijd tot de shoot hadden we heel fijn afstemming over de wensen qua belichting, pose en nabewerking. Dat maakte dat ik me uitstekend had voor kunnen bereiden voor de fotoshoot en ik mij helemaal kon richten op het helpen zo mooi en optimaal mogelijk laten poseren van K. Het was mede ook daardoor een erg gezellige en interactieve shoot, waar de tijd werkelijk voorbij vloog.

Een van de foto’s uit de shoot deel ik graag om een idee te geven. Voor meer voorbeelden van mijn boudoir portfolio, verwijs ik graag naar deze pagina.

Tags
sensueel, boudoir shoot, fotostudio, nijmegen, Gelderland, boudoir fotoshoot nijmegen, sensuele fotoshoot, kado partner

Fotosessie:
boudoir fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)