Scroll Top

Lingerie boudoir fotoshoot portretfotograaf Nijmegen

Boudoir fotoshoot vriendinnen.

Boudoir lingerie fotoshoot

Als idee voor een kado voor een goede jeugdvriendin van haar, kreeg ik van M de vraag of een 2 lingerie boudoir fotoshoot (s) samen gedaan zouden kunnen worden. Dit is natuurlijk een super leuk en gezellig idee, waar ik graag aan meewerk. Het was wel iets belangrijker dan normaal om vooraf een idee te hebben van het soort beelden wat ze graag zouden willen hebben. Met een goede voorbereiding kon ik namelijk zorgen dat de studio een minimaal aantal aanpassingen nodig zou hebben en zo voor elk van de dames ruim voldoende tijd over zou hebben om een set mooie beelden te kunnen maken.

Een van de ideeën die J erg leuk leek, was een foto in handstand. Omdat dit haar erg soepel afging en haar vriendin erg fijn meedacht en zo hielp, vroeg ik haar of ook zij een handstand kon. Wist ik veel dat ze jaren fanatiek had geturnd en in no-time ook schitterend tegen de muur poseerde. Hierna was het ijs -als dat er al was- gebroken en hebben we erg veel gelachen tijdens de rest van boudoir lingerie fotoshoot. De beelden kwamen bijna als vanzelf tot stand; slechts hier en daar waren wat kleine tips of aanwijzingen van mij nodig om het beeld te perfectioneren.

Super leuk ook dat ik een aantal foto’s uit deze geweldige shoot online mag delen.

Ben je zelf ook op zoek naar een dergelijke fotoshoot? Neem dan gerust contact met mij op.

Tags
sensueel, boudoir fotoshoot, fotostudio, nijmegen, Gelderland, boudoir lingerie fotoshoot, sensuele fotoshoot, lingerie shoot, hunkemöller, portretfotograaf nijmegen, vriendinnen shoot

Fotosessie:
boudoir fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)