Scroll Top

trouwen Huis te Eerbeek | Trouwfotograaf Apeldoorn

Dominique & Ton

Trouwen Huis te Eerbeek – trouwfotograaf Apeldoorn

Dominique en Ton hadden al ruim tevoren mij op het vizier als hun bruidsfotograaf voor hun bruiloft Huis te Eerbeek. Na een gezellige kennismaking, was de keuze snel gemaakt en kon ik als gebruikelijk beginnen met voorbereidingen zoals het bekijken van de locatie en me verdiepen in het soort fotografie wat het paar mooi vindt.
Op de dag zelf was het erg gezellig bij de bruid thuis. Ze werd door haar zus schitterend opgemaakt en ook werd er aandacht aan de haren besteed. Dat is voor een fotograaf altijd een fijne tijd om mooie foto’s te maken om de sfeer te vangen, maar ook vast wat foto’s van de trouwjurk en ringen te maken. Na een geweldige first-look zijn we snel vertrokken naar de locatie om daar een mooie fotoshoot te maken. Het was heerlijk weer met geweldig mooie luchten. Doordat de bruiloft gasten iets eerder dan verwacht arriveerden, heb ik de shoot iets in moeten korten. Na de trouwceremonie volgde een dag met veel ontspanning, gezelligheid en muziek.
Wat een geweldige dag was dit!

Wil je na het zien van deze reportage ook mij als fotograaf voor je / jullie bruiloft? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Tags
bruidsfotograaf, trouwsfotografie, bruiloft Huis te Eerbeek, Apeldoorn, Gelderland, trouwfotograaf omgeving apeldoorn, trouwen in apeldoorn

Fotosessie:
Trouwfotograaf
Locatie:
Apeldoorn en Huis te Eerbeek