Scroll Top

Bruiloft Nidum Grave | Trouwfotograaf Nijmegen

Kalyanne & Jacques
Trouwen bij Nidum in Grave;

Wat was dit een dag!!
Voor mijn doen redelijk last minute werd ik door dit super lieve bruidspaar benaderd of ik hun mooie dag vast wilde leggen. Na eerst een korte telefonische kennismaking vanaf mijn vakantie-adres volgde een erg gezellig gesprek bij hen thuis om wat aanvullende details door te nemen over hun dag. Via de chat werden later nog wat details gedeeld waar de ander nog niets van mocht weten (kleding, maar ook de naam van de Babs; Xander de Buisonjé). De locatie was er een die ik nog niet kende; Nidum in Grave. Dat was ook niet verwonderlijk, want deze bruiloft zou de tweede zijn na de opening van deze prachtige locatie in Grave.

Bij de ceremonie kwam de bruid op, vergezeld door de enorm getalenteerde zangeres Chevelly Cooman die de “a whole new world” zingend de bruid aan de hand van de zoon van de bruidegom vergezelde naar haar aanstaande man. Dit was zo’n speciaal en mooi moment!

De dag was er een gevuld met mooie mensen, geweldige artiesten en veel liefde en plezier. Slechts door de planning van de dag en het scannen van een QR code bij de ingang merkte je dat we toch nog te maken hebben met Corona / Covid. Om ongeveer 22 uur werd de dag afgesloten met een stralend bruidspaar tussen vuurwerkfontijnen. Een waardig einde aan deze fantastische dag en start van hun toekomst als man en vrouw.

Kijk en geniet mee met een kleine selectie van de foto’s die ik die dag mocht maken. Meer zullen snel volgen onder meer ook in mijn trouwfotograaf-portfolio.

Tags
Bruiloft, trouwsfotograaf, Nidum, Grave, Gelderland, Trouwen tijdens Corona

Fotosessie:
Trouwfotograaf
Locatie: