Scroll Top

Portret fotoshoot Bemmel

Daisy

Portret fotoshoot Bemmel

Al best even had ik met Daisy contact over een mooie portret fotoshoot. Helaas waren ons beider agenda’s behoorlijk gevuld, waardoor het even duurde voor wij daadwerkelijk aan de slag konden. Voordeel was dat we hierdoor richting hogere temperaturen in het jaar gingen en een buiten shoot rond het gouden uur mogelijk werd. Het gouden uur is voor buiten fotoshoots voor mij als portretfotograaf Nijmegen een van mijn favoriete tijden van de dag. Het licht is dan mooi zacht en iets warm van kleur, wat zorgt voor een zachte gouden gloed op alles waar het op valt.

Daisy was ruim op tijd vertrokken naar de plek waar we hadden afgesproken. Ondanks dat het dicht bij mij in de buurt was, moest ik dus best haasten om tegelijk aan te kunnen komen. Op de plek van de bestemming kreeg ik helaas het bericht dat er iets niet goed was gegaan in de navigatie en dat ze iets later zou komen. Dat gaf mij prima tijd even de omgeving nog eens te scouten en mij goed in te smeren met deet tegen de te verwachten muggen.

Na aankomst zijn we direct aan de slag gegaan. Wat een bult aan positieve energie bracht ze mee. Erg gezellig en fijn! In no-time hadden we de beelden die ik vooraf globaal in mijn hoofd had geschoten en was er zelfs nog tijd even wat aanvullends te improviseren. Het resultaat mag er zijn!

Wil je ook zo’n fotoshoot? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tags
portretfotograaf nijmegen, fotoshoot, portret fotoshoot Bemmel, Nijmegen, Indian Summer fotoshoot

Fotosessie:
Blauwe uur portret fotoshoot
Locatie:
Bemmel, nabij Nijmegen