Scroll Top

zwangerschapsshoot fotostudio nijmegen

marianne

Begin van het jaar kreeg ik een mail of er ook zwangerschapsshoot kado kon worden gedaan middels een kadobon. Zo’n leuke vraag krijg ik vaker, waardoor ik een mooi digitale kadobon heb ontworpen voor diverse gelegenheden. Na het persoonlijk maken van de bon, kan die worden gegeven aan de dame of het stel wat in blijde verwachting is. Zo ook bij deze schitterende dame. Al snel na het ontvangen van de fotoshoot tegoedbon, benaderde zij mij om de fotoshoot in te plannen. Erg prettig, want op deze manier was ze zeker van de eerste keuze van een mooi moment in haar zwangerschap dat ik plek in mijn agenda heb. Ook deelde ze alvast een paar beelden om mij een idee te geven hoe haar ideale zwangerschapsfoto’s er uit zouden komen te zien.

Op de dag van de shoot had ik de fotostudio helemaal voorbereid voor de wat lichter beelden die ze mij had gestuurd. Ik begin na binnenkomst altijd even met een kort gesprek om elkaar te leren kennen en wat uitleg te geven over hoe alles in zijn werk gaat. Gaandeweg kwamen we ook bij de zwangerschapsfoto’s die ze had gestuurd ter voorbeeld, waarna ik haar wat aanvullende ideeen liet zien. Als snel merkte ik dat ze de lichte beelden mooi vond, maar eigenlijk nog liever zwangerschapsfoto’s wilde die meer donker / low key waren. Geen enkel probleem om aan te passen. Tijdens haar omkleden voor de fotoshoot heb ik dus vlot een andere achtergrond gemaakt en de lampen iets anders ingesteld. Tijdens het fotograferen heb ik nog een paar kleine aanpassingen gedaan om alles helemaal optimaal te krijgen en wat een schitterende beelden zijn het geworden!

Enthusiast geworden na het zien van deze beelden en wil je ook een fotoshoot boeken? Neem gerust contact met mij op.

Tags
zwangerschapsfotograaf, zwangerschapsshoot fotostudio nijmegen, Nijmegen, Hatertse vennen, kadobon fotoshoot, portret, Gelderland, fotostudio, zwangerschapsfotografie

Fotosessie:
Zwangerschapsshoot
Locatie:
Fotostudio (Nijmegen)