Scroll Top

Test portret fotoshoot Nijmegen

test portret fotoshoot Nijmegen

Als portretfotograaf Nijmegen maak ik een paar maal per jaar ik tijd voor een test-fotoshoot. Op deze manier kan ik nieuwe concepten qua belichting, nabewerking of andere ideeen rustig uitproberen. Er is dan geen druk dat de beelden direct goed moeten zijn en concepten mogen ook wel eens uitlopen op iets wat anders bedoeld was. Dit zijn altijd erg welkome “ongelukken” bij een fotoshoot als deze.

Ik ken deze mooie dame al een aantal jaar; ze stond voor het eerst model bij een test-fotoshoot van mij samen met een collega-fotograaf in 2015. Dit waren toen mijn eerste ervaringen met off camera flitsen; een techniek die ik tegenwoordig erg veel gebruik.
Na een eerste afstemming wat het idee was en nog wat aanvullende suggesties van het model, waren we snel uit een flinke set schitterende beelden / concepten die we zouden gaan maken en uitwerken. Het zijn met name portretfoto’s, met enkele met een sensuele inslag.

Omdat het vakantie was, had ik mooi tijd om de diverse lichtopstellingen in mijn fotostudio in Nijmegen op te stellen om zo minimaal tijd te verliezen tijdens de fotoshoot. Dat heb ik gemerkt ook. In werkelijk no-time hadden we alle beelden gemaakt die we van plan waren te maken en was er nog wat tijd over een paar aanvullende ideeen uit te werken. Een flink deel van de gemaakte en bewerkte beelden kan ik hier online tonen.

Wil je ook graag en keer voor de camera staan, neem gerust contact met mij op.

Tags
SENSUEEL, test portret fotoSHOOT, FOTOSTUDIO, NIJMEGEN, GELDERLAND, portret sHOOT, SENSUELE FOTOSHOOT, gold leaf portrait

Fotosessie:
test portret fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)