Scroll Top

Trouwen in Maastricht, Bruiloft in Wijnhuis Thiessen, trouwfotograaf Nijmegen

Ellen & Yorick

Trouwen in Maastricht – Bruiloft in Wijnhuis Thiessen

Al in het kennismakingsgesprek merkte ik een leuke en fijne klik met dit bruidspaar die mij als trouwfotograaf benaderden voor het vastleggen van hun mooie dag. Deze zou plaats hebben in het fotogenieke Maastricht en wel in een schitterend oud pand van een wijnhandelaar. Ze bleken bij mij uit te zijn gekomen door een jeugdvriendin van de bruid (ze kennen elkaar sinds de kleuterschool) die mij ook gevraagd had voor haar bruiloft en mij uit het verleden kende als haar portretfotograaf. Dergelijke mond-tot-mond reclame vind ik super leuk. Dat leert mij immers dat mensen erg tevreden zijn over mijn werk en manier van werken.

Normaal ga ik voor een bruiloft als het even kan even langs bij de locatie om inspiratie op te doen, het licht te bekijken en mij zo optimaal voor te bereiden op het vastleggen van zo’n speciale dag. Dat was door de afstand bij deze bruiloft in Maastricht helaas niet mogelijk. Gelukkig is er tegenwoordig erg veel online te vinden en kon ik bijvoorbeeld door gebruik te maken van Google Maps op een aantal plekken rondkijken om zo bijvoorbeeld de fotoshoot buiten voor te bereiden.

De locatie was enorm fotogeniek, maar ook behoorlijk donker. Hierdoor heb ik veel gebruik mogen en moeten maken van creatief gebruik van flitslicht. Hiertoe had ik voor de bruiloft ene paar extra accu’s voor mijn flitsers gekocht, om zo zeker te zijn dat ik altijd voldoende licht kon creëren. Bij de ceremonie bleek dat door de ruimte en opzet van de zaal niet goed mogelijk, waardoor ik erg blij was ook mijn lichtsterke lenzen mee te hebben genomen en een camera die erg goed met weinig licht ook om kan gaan.

Op de dag zelf bleek het weer flink tegen te werken, maar door creatief te denken en handig met de beschikbare tijd om te gaan, is het mij toch gelukt een fantastische fotoshoot te doen met het paar.

Al met al een zeer geslaagde dag, getuige ook het geweldige review van het bruidspaar op mijn huwelijksfotografie:

Fantastische fotograaf! We zijn heel blij geweest (en nu nog steeds) met zijn aanwezigheid op onze bruiloft. Fijne man met een prettige energie die mooie herinneringen vastlegt met een geweldige kwaliteit.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwfotograaf Nijmegen, bruiloft Wijnhuis Thiessen,
bruidsreportage maastricht, bruiloft Maastricht, Trouwreportage maastricht

Fotosessie:
trouwfotograaf Nijmegen
Locatie:
Wijnhuis Thiessen, Maastricht