Scroll Top

Trouwen op Huis te Eerbeek, trouwfotograaf Apeldoorn

Huis te Eerbeek

Trouwen op Huis te Eerbeek

Bij deze bruiloft werkte ik als tweede trouwfotograaf samen met Sabine Tilburgs. Sabine en ik werken regelmatig samen en vullen elkaar geweldig aan. Dat is altijd heel fijn voor een bruidspaar; op deze manier krijgen zij de best mogelijke reportage van hun mooie dag.

De bruiloft vond plaats op een voor mij al bekende plek; Huis te Eerbeek. De vorige keer dat ik er was, was er kort daarop een volledige renovatie gepland. Ik was dus best benieuwd naar het resultaat ervan. De locatie was altijd al indrukwekkend, maar nu was het nog mooier geworden.

Het bruidspaar had 2 lieve en erg fotogenieke dochters. Tijdens het klaarmaken heb ik dus ook best een stel geweldige foto’s van deze 2 dames gemaakt. Ze waren duidelijk onder de indruk van het hele gebeuren en vonden alles prachtig. Tijdens de fotoshoot vond de jongste dochter een kabouterdorp in het bos, wat natuurlijk uitgebreid bekeken moest worden. Ik vind het altijd geweldig te zien hoe kinderen intens kunnen genieten van en op een bruiloft. Na de ceremonie (waar de bruid het boeket nageleverd kreeg door het oplettende personeel van de locatie) en receptie, was het voor mij tijd het bruidspaar en de gasten verder over te laten aan mijn lieve collega Sabine.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwfotograaf Apeldoorn, bruiloft Huis te Eerbeek,
bruidsreportage nijmegen, trouwfotograaf Nijmegen, tweede fotograaf, Trouwen op Huis te Eerbeek

Fotosessie:
trouwfotograaf Apeldoorn
Locatie:

Huis te Eerbeek