Scroll Top

Trouwen op kasteel Croy, trouwfotograaf Eindhoven

Sirea & Luuk

Trouwen op kasteel Croy

Al vaker heb ik samengewerkt met de fijne en getalenteerde trouwfotograaf Jeroen Savelkouls. Het kwam zelf een paar maal voor dat we bruidsparen aan elkaar doorverwezen omdat hun datum al geboekt stond.

Zo kwam het dat Jeroen bij mij aanklopte met de vraag of ik wilde helpen bij een bruiloft. Het bruidspaar wilde immers graag dat de ceremonie en met name het binnen komen van de bruid vanaf 2 posities vastgelegd zou worden. Omdat ik dan toch al heen en weer moest rijden, vond het bruidspaar het ook fijn als ik het voorbereiden van de bruidegom vast wilde leggen voor we naar Kasteel Croy, hun trouwlocatie, zouden gaan.

Het was voor mij heel even zoeken om het huis te vinden waar de bruidegom zich klaar zou maken, maar omdat ik altijd zorg ruim op tijd te vertrekken was dat geen enkel probleem. Toen ik arriveerde was de familie van de bruidegom nog druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het diner en trouwfeest wat in de schitterende, grote en natuurlijke tuin plaats zou vinden later die dag.

Na het vastleggen van de voorbrereidingen ben ik met de bruidegom samen naar het kasteel gereden. Wat een schitterend kasteel is het! In verband met de verwachtte regen zou de ceremonie helaas binnen plaats vinden. Dat beperkte de bewegingsruimte van mij en Jeroen iets en maakte door de opstelling van de zaal dat we gebruik moesten maken van flitslicht op diverse momenten. Geen enkel probleem, want zowel Jeroen als ik waren ruim voorbereid en hadden al het benodigde mee om dit zonder problemen te kunnen doen.

De ceremonie was heel mooi en persoonlijk, waardoor het bruidspaar en veel van de gasten best eens een traantje moesten wegpinken. Ik vind dat altijd erg mooi om die pure en oprechte emoties te zien bij een bruiloft. Na een paar foto’s tijdens de receptie zat het er voor mij op. Ik moet eerlijk bekennen dat ik best jaloers was toen ik later die dag nog een paar foto’s en filmpjes van Jeroen doorgestuurd kreeg van wat er de rest van de dag gebeurde.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
Trouwen op kasteel Croy,
trouwfotograaf eindhoven, trouwfotograaf Nijmegen

Fotosessie:
trouwfotograaf Eindhoven
Locatie:
Kasteel Croy