Scroll Top

Valentijnsdag loveshoot Nijmegen

M & F

Begin februari kreeg ik een aanvraag voor een loveshoot op de dag van de liefde; Valentijnsdag. De fotoshoot zou plaats moeten in of rondom Nijmegen. De vraag was of ik nog een leuke suggestie had. Omdat ik al jaren in Nijmegen woon en daar dus ook veel fotoshoots heb verzorgd, hoefde ik niet lang te denken. Ik stelde voor te beginnen bij de Sint. Nicolaaskapel op het Valkhof park. Daar zouden we een stel mooie romantische foto’s kunnen maken met de Waalbrug op de achtergrond, maar ook bij de oude ruïne of de brug naar de Belvedere. Geweldige plekken ook om iets creatief met licht aan de slag te kunnen gaan en andere foto’s dan normaal te kunnen maken. Van daar uit zouden we richting de St. Stevenskerk gaan om in de mooie oude steegjes nog een aantal mooie foto’s te kunnen maken.

Op de bewuste avond was ik ruim op tijd op mijn post. Altijd leuk, iemand als verassing op te wachten. Bij aankomst stelde ik mij voor en legde uit wat de bedoeling was. Het was duidelijk een aangename verassing voor de dame. Na een korte uitleg over de plannen, zijn we vlot op weg gegaan. Altijd leuk om met zo’n verliefd stel te werken. Waar ik normaal best wel eens vraag om niet op mij te letten als ik aan het fotograferen ben (om zo spontaner foto’s te krijgen), was dat hier totaal niet nodig. Ze hadden eigenlijk alleen maar oog voor elkaar.

Onderweg naar de St. Stevenskerk, realiseerde ik me dat er wellicht nog mooie kerstverlichting was in de Marikenstraat. Schitterend om te gebruiken bij het fotograferen! Toen bij de St. Stevenskerk de man ook zijn vriendin een schitterende ring aanbood ter bezegeling van hun liefde, was de romantiek helemaal compleet.

Klik hier voor meer loveshoot beelden.

Tags
portretfotograaf Nijmegen Noord, loveshoot, valentijnsdag, Nijmegen, sint stevenskerk, fotoshoot, Valkhof park, romantisch, fotoshoot, 

Fotosessie:
Loveshoot
Locatie:
Nijmegen centrum