Scroll Top

Trouwen in de kas, Bruiloft Fletcher hotel Wolfheze

Iris & Robin

“Wij willen trouwen in een kas.” Ik weet nog goed dat Iris en Robin mij hun plannen vertelden voor hun bruiloft. Na een erg gezellige kennismaking kozen ze mij als hun trouwfotograaf. Dit was voor mij een nieuwe locatie, dus ik heb in de tussenliggende maanden best wat extra tijd in de voorbereidingen gestoken om niets aan het toeval over te laten.

Bij aankomst in dit mooie hotel in de bossen van Wolfheze was het al een gezellige drukte. Het bruidspaar was samen met een aantal intimi de laatste hand aan het leggen aan het aankleden van de trouwzaal. Na het wegzetten van mijn spullen ben ik samen met het bruidspaar aan de schitterende kast waar de ceremonie plaats zou vinden getogen om ze heel even ook te helpen en vast een paar mooie eerste foto’s te kunnen maken.

Na weken van grijs weer, was het deze dag stralend mooi lenteweer. De lucht was staalblauw en de zon priemde schitterend door de bomen. Ideaal weer voor een mooie lente bruiloft op deze schitterende locatie in het bos.

De ceremonie was gevuld met mooie, liefdevolle woorden voor dit bruidspaar en een mooie voorbode voor de rest van de geweldige bruiloft van het mooie bruidspaar. Zowel tijdens de dag als ‘s avonds na het eten heb ik een aantal momenten gevonden om met het bruidspaar op deze mooie locatie wat mooie en romantische trouwportretten kunnen maken.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio.

Tags
Bruiloft, trouwsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwen in een kas, wolfheze, fletcher hotel, buunderkamp

Fotosessie:
Trouwfotosgraaf / bruidsfotograaf
Locatie: