Scroll Top

Trouwfotografie

Romantische trouwfotografie met oog voor licht en detail

Trouwfotograaf Arnhem

Natuurlijk willen jullie deze onvergetelijke dag door een goede en gepassioneerde trouwfotograaf laten vastleggen. Ik heb vele bruiloften reeds als trouwfotograaf vast mogen leggen in en om Arnhem. Jullie zijn dus bij mij verzekerd van een ruime ervaring! Deze ervaring gebruik ik niet alleen op de dag zelf, maar ook voorafgaand aan jullie mooie dag probeer ik jullie -waar gewenst- bij te staan met raad en daad.

Door mij goed in te leven en op de achtergrond te blijven, kan ik alle spontane en emotionele momenten van jullie trouwdag perfect vastleggen. Op deze manier leg ik niet alleen de hoogtepunten van jullie dag, mooie details, de gasten maar ook onverwachte momenten vast. Doel van mijn foto’s is niet alleen het kunnen blijven herbeleven van jullie bruiloft, maar ook momenten zien waar jullie niet bij waren. Doordat ik mij erg op de achtergrond houdt, kan ik de echte momenten vangen en zo de meest realistische weergave vastleggen van jullie bruiloft als bruidsfotograaf. Is het minder mooi weer op jullie dag? Ook dat is geen enkel probleem. Ik heb geruime ervaring ook bij minder stralend weer op bruiloften en zelfs op de donkerste locaties schitterende foto’s te maken door creatief gebruik te maken van flits-technieken.

Voor een indicatie van mijn scherpe tarieven, verwijs ik graag naar deze pagina. Omdat een bruiloft altijd maatwerk is, is dit een indicatie en is er altijd maatwerk nodig. Willen jullie graag een precierzer indicatie van de totale investering, neem dan gerust vrijblijven contact met mij op. Of kom gezellig eens langs op de koffie of thee om jullie plannen door te spreken.

bruidsfoto met kader Nijmegen bruidsfotografie

Werkwijze

VóóR DE BRUILOFT

Op het moment dat je googled naar een bruidsfotograaf merk je meteen dat er veel keus en variatie is. Waar begin je?!! Het is belangrijk te onderzoeken welke stijl bruidsfotografie je graag wilt en ongeveer wat je budget is. Als je straks je trouwreportage hebt ontvangen, hoe zou je dan willen dat die beelden eruit zien en welke mogen in ieder geval niet ontbreken? Er zijn veel keuzes te maken. Hierover heb ik een keer een stuk geschreven voor Loves2love.

Mijn stijl kenmerkt zich door een journalistieke stijl van fotograferen. Geen standaard trouwfoto’s, maar een journalistieke, documentaire en spontane manier van bruidsfotografie, waarbij ik graag creatief gebruik maak van licht. Tijdens de reportage zullen er natuurlijk wel enkele ‘geposeerde’ beelden gemaakt worden, toch zal ik daar proberen een persoonlijke tintje aan geven welke bij jullie past. Gewoon zoals jullie zijn. Impact en Beleving, dat is wat ik met mijn stijl van bruidsfotografie wil bereiken.

Om deze reden wil ik altijd graag kennis maken met jullie als aanstaand bruidspaar. Dit die ik bij voorkeur bij mij thuis (hier heb ik eventuele voorbeelden immers direct bij de hand), maar het kan ook bij jullie of we spreken halverwege af in een gezellig café. Welke verwachtingen hebben jullie? Hoe ziet jullie dagplanning er tot nu toe uit? Wat voor stel zijn jullie?  Meedenken, tips en trics; we bespreken het allemaal zodat jullie dit mee nemen om er een perfecte trouwdag van te maken. Ik ben er van overtuigd dat als je vooraf een goede samenwerking hebt, dit resulteert in geweldige trouwfoto’s die jullie verhaal vertelt en dat verhaal raakt je. Natuurlijk kunnen jullie de dan ook een voorbeeld album doorbladeren of een blik werpen op reportages die ik in het verleden heb gemaakt.

Naar aanleiding van het gesprek stel ik een vrijblijvende offerte op, zodat julie direct een helder beeld hebben van de investering van mij als trouwfotograaf voor jullie dag. Als jullie akkoord zijn met deze offerte, ontvang ik graag een aanbetaling van 10% (met een minimum van 50,-) ter reservering van jullie datum en definitieve boeking. Gaandeweg de tijd tot jullie trouwdag sta ik jullie indien gevraagd bij met raad en daad. Rond een maand voor jullie dag neem ik contact met jullie op om te overleggen of er nog zaken zijn aangepast. Rond die tijd leg ik graag ook even contact met de ceremoniemeester; niet alles wat er op de dag gebeurt hoeft immers bij het bruidspaar bekend te zijn.

TIJDENS DE BRUILOFT

Meestal ben ik iets eerder aanwezig dan de afgesproken tijd. Dat doe ik om de sfeer even te kunnen proeven en mij helemaal in te leven in jullie dag. Ook kan ik even rustig de tijd nemen om wat mooie plekjes voor foto’s te bekijken. Na het voorstellen probeer ik zoveel mogelijk mij op de achtergrond te begeven om zo de mooiste momenten te kunnen vangen. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Juist als iedereen lekker bezig is met jullie, het feest en alle lieve mooie momenten, lachen en tranen laten rollen, ontstaan de mooiste spontane trouwfoto’s..

 

NA DE BRUILOFT

Zorg ik er als eerste voor dat jullie beelden veilig worden gesteld; ik maak ter backup een kopie van al jullie foto’s en ga dan pas slapen. Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een paar foto’s ter preview van jullie mooie dag.

Het aantal foto’s wat jullie uiteindelijk ontvangen, varieert per bruiloft. Dit heeft te maken met het aantal uur dat ik aanwezig ben op jullie bruiloft. Maar ook met het aantal gasten op jullie bruiloft, styling, details en momenten die hebben plaatsgevonden. Ik maak altijd een selectie van de mooiste foto’s van jullie dag; een selectie welke het verhaal van jullie dag het best kan vertellen.

Het uitzoeken en nabewerken van de foto’s gaat in een paar slagen en doe ik per stuk en handmatig. Alleen zo kan ik de kwaliteit van een super mooie bruidsreportage garanderen.

Alle bewerkte trouwfoto’s ontvangen jullie in hoge en lage resolutie op een persoonlijke USB stick. Deze foto’s lever ik in volle resolutie en in klein formaat (mocht je ze willen posten op social media). Een kleine selectie van de foto’s zet ik om naar een zwart / wit beeld om de sfeer beter weer te geven. Deze foto’s zijn ook in kleur op de USB te vinden.

Een greep uit door mij vastgelegde bruiloften

Onderstaand vindt u een selectie van reeds door mij uitgevoerde opdrachten in Arnhem, maar ook daar buiten. Omwille van privacy, toon ik niet alle opdrachten online. Mocht je voorbeelden zoeken van een bepaalde locatie of type bruidsfotografie, neem dan gerust contact met mij op.

Dit is een kleine selectie uit mijn trouwfotografie portfolio. Voor een breder beeld, verwijs ik graag naar mijn instagram account. Mocht een bepaald type fotografie er niet bij staan, neem dan gerust contact met mij op zodat ik kan kijken of ik daar ook voorbeelden van heb.

Wat klanten zeggen …
trouwfotograaf nijmegen Shana Vito hunner park

Shana en Vito – trouwfotograaf Nijmegen

“Onwijs dankbaar om Robert als fotograaf bij onze bruiloft gehad te hebben. Ondanks de corona beperkingen, de gigantische kou en de sneeuw heeft hij toch gezorgd voor fantastische foto’s. Hij is professioneel, maar tevens persoonlijk, vol met passie en hij heeft echt overal aan gedacht. Een aanrader!”

Leonie en Joep – trouwfotograaf Nijmegen Brakkesteyn

“Robert heeft als bruidsfotograaf onze bruiloft fantastisch weten vast te leggen. De passie springt er bij hem vanaf. Hij is zowel professioneel als persoonlijk in zijn aanpak, denkt graag mee en komt met leuke en goede ideeën, zowel in onze afspraken voor de bruiloft als tijdens de bruiloft zelf. Op de dag zelf pakt hij op een prettige manier zijn momenten om mooie foto’s vast te leggen en tegelijkertijd is hij zeker niet te aanwezig. Hij heeft ons erg op ons gemak laten voelen en de resultaten zijn heel mooi geworden. We hebben dankzij Robert hartstikke mooie tastbare herinneringen aan onze bruiloft. We raden hem zeker aan voor andere bruidsparen!”

16 bruidsfotografie brakkesteym nijmegen 1024
26 trouwfotografie eindhoven aquabest best psv

Sonja en Bram – bruidsfotograaf Eindhoven – Aquabest Best

“Natuurlijk een 5 het kan ook niet anders! Wat vonden wij het fijn dat je bij onze dag was, allereerst in het PSV Stadion wat had je daar leuke ideeën voor! Daarna in de bossen goede tips en aanwijzingen gegeven wij voelde erg op ons gemak bij je heel fijn, bij de ceremonie heb je hele mooie momenten vast weten te leggen (en we hebben ook totaal niet in de gaten gehad dat je er er was) Wij zijn echt onder de indruk van de foto’s die je gemaakt hebt en genieten er nog iedere keer van. Super bedankt hiervoor!!”

Naomi en Jelle – trouwfotograaf Kasteel Heeswijk

“Met Robert samenwerken is echt fantastisch! Hij heeft veel oog voor detail en weet precies waar hij mee bezig is. De shoot is gewoon gezellig. Tijdens onze bruiloften van gasten veel complimenten gehoord over de fotograaf. En de foto’s zijn echt prachtig!!”

025 Bruiloft Naomi Jelle MG 0385 small

Waar gaan jullie trouwen?

Als trouwfotograaf ben ik gevestigd Nijmegen ben ik regelmatig te vinden op bruiloften in de oudste stad van ons land. Ik ben alleen in heel Nederland én daarbuiten beschikbaar voor het vastleggen van jullie fantastische bruiloft. Op en nabij de volgende locaties heb ik de afgelopen jaren ook gefotografeerd. Staat jullie locatie er niet bij? Geen probleem, ik heb vervoer en vind het geen enkel probleem een stuk te reizen!

Gelderland
In Gelderland kom ik vaak in Nijmegen en de directe omgeving (Arnhem, Berg en Dal, Groesbeek, Malden, Mook etc), de plaats waar ik ben geboren en getogen. Hier ken ik alle fotogenieke locaties op mijn duimpje en heb veel ideeen om jullie trouwreportage net unieker te kunnen maken. Andere plekken waar ik geregeld kom, zijn onder meer Wijchen, Winssen, Doorwerth en Hernen.

Noord-Brabant
De provincie waar mijn vrouw is opgegroeid en waar ik met haar regelmatig kom. Het mooie historische Den Bosch, geweldige industiele plekken in Eindhoven, maar ik kom ook graag in Tilburg en bijvoorbeeld de Drunense Duinen.

Utrecht
Pittoreske dorpen, mooie oude steden, en uitgestrekte landschappen zijn kenmerkend voor deze provincie. Ik kom graag in de binnenstad van Utrecht en vind vooral de unieke Metaal Kathedraal bijzonder fotogeniek, maar ook de vele kanalen maken deze stad bij uitstek geschikt voor een mooie trouwreportage. MAar ook de natuur van de Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor een fantastische trouwreportage.

Overige plaatsen & buitenland
Een complete lijst met plaatsen is natuurlijk moeilijk te maken. Ik heb als trouwfotograaf ook shoots gedaan in onder meer Amsterdam en andere plaatsen in Noord-Holland. Een bruiloft in het buitenland heb ik helaas nog niet mogen verzorgen, maar zou ik erg graag eens doen.