Scroll Top

Fotostudio Loveshoot Nijmegen

loveshoot Marieke & Michel

Eens in de zoveel tijd krijg ik een aanvraag die net wat anders is dan anderen. Zo ook voor deze fotostudio loveshoot Nijmegen. Het bericht begon met:

Mijn vriendin en ik willen graag een fotoshoot van onszelf in een pose die we op een schilderij hebben gezien.

Dit intrigeerde mij enorm en ik was benieuwd naar het schilderij. Een mailtje later kwam die mijn kant op. Het was een voor mij onbekende versie / interpretatie van het schilderij “The Son of Man van René Magritte”. Ik zal de gedeelde foto tussen de foto’s delen.

Omdat een normale loveshoot bij mij meer dan 1 beeld als resultaat heeft, heb ik deze vriendelijke man (Michel) gevraagd of er nog meer ideeën zijn die we uit kunnen werken om zo een mooie set te krijgen. Al snel hadden we ook een datum gepland en na wat informatie te hebben gedeeld over waar je rekening mee kan houden bij een fotoshoot, waren de voorbereidingen klaar.

Op de avond zelf hing er al snel een fijne, ontspannen sfeer en merkte ik dat het verliefde koppel zich vrij begon te voelen voor de camera. De passie en connectie van het stel was duidelijk zichtbaar, wat een loveshoot altijd een feestje maakt te mogen fotograferen. We vlogen werkelijk door de ideeën heen, waardoor er aan het einde zelfs nog tijd was een paar mooie boudoir portretten te maken van Marieke. Mooie, krachtige vrouw met schitterende lange benen. Dat werkt altijd geweldig mooi op boudoir foto’s.

Er blij ben ik dus ook dat ik een set van de gemaakte foto’s online mag delen.

Tags
, passie, FOTOSTUDIO loveshoot NIJMEGEN, GELDERLAND,  SENSUELE FOTOSHOOT, BOUDOIR FOTOGRAFIE, LOW KEY, filmisch portret, portretfotograaf nijmegen, sensueel

Fotosessie:
boudoir fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)