Scroll Top

Boudoir shoot Nijmegen

Boudoir shoot Nijmegen Y.

Half januari kreeg ik een mail van deze lieve dame. Ze had op Internet gezocht naar een boudoir fotograaf voor een boudoir shoot en was erg gecharmeerd van met name de low key sensuele beelden die ze in mijn portfolio vond. De boudoir fotoshoot wilde ze graag in mijn fotostudio in Nijmegen doen en zou een kado zijn door haar vriend (en haar zelf).

In de tijd tot de shoot hadden we heel fijn afstemming over de wensen qua belichting, pose en nabewerking. Zoals gezegd zocht ze beelden die door schaduwen iets aan de verbeelding over zouden laten. Ik kon dus heel mooi aan de slag met het vormen van licht tijdens deze shoot; iets wat ik erg graag doe. Op de avond bleek het ene erg open en gezellige dame te zijn, dis wist wat ze wilde en mooi vond, maar zich ook prima liet leiden om een iets andere pose ook te proberen om zo het mooiste beeld te kunnen krijgen.

Er blij ben ik dus ook dat ik een set van de gemaakte foto’s online mag delen. Voor een breder beeld van mijn boudoir fotografie, verwijs ik graag naar mijn portfolio.

Tags
SENSUEEL, BOUDOIR SHOOT, FOTOSTUDIO, NIJMEGEN, GELDERLAND, BOUDOIR FOTOSHOOT, SENSUELE FOTOSHOOT, KADO PARTNER, BOUDOIR FOTOGRAFIE, LOW KEY

Fotosessie:
boudoir fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)