Scroll Top

Test Boudoir shoot Nijmegen

test Boudoir shoot Nijmegen

Eens in de zoveel tijd wil ik nieuwe ideeen, concepten of spullen die ik heb gekocht proberen; een test-fotoshoot (in dit geval een test boudoir fotoshoot). Ik vraag dan een dame waar ik al vaker mee heb samengewerkt of die zin en tidj heeft een bepaald idee uit te werken, waarmee ik de zaken die ik nieuw wil proberen kan testen, verfijnen en zonder druk kan proberen. Voordeel van al een paar maal te hebben samengewerkt is dan ook dat je elkaar al een beetje kent en ik dus tijdens de fotoshoot ook al wat feedback kan vragen om zo bij opdrachten nog beter beslagen ten ijs te komen.

Met Lana heb ik in de afgelopen jaren al best een aantal keren gewerkt. Ditmaal wilde ik een paar nieuwe lichtopstellingen wat nieuwe concepten verder perfectioneren in het boudoir en bodyscape genre. Ik heb Lana de ideeën gedeeld die ik had en samen zijn we tot de definitieve keuze gekomen van concepten die interessant zouden zijn te proberen. Een shoot als deze kost altijd iets meer tijd dan normaal, omdat ik dan dingen voor het eerst probeer en soms echt even moet zoeken naar de juiste opstelling, instellingen en de studio voor de vierde keer verbouw. Deze shoot was niet anders en ook weer super gezellig, wat je volgens mij ook terug kan zien in de beelden die ik zelf zeer geslaagd vindt. Een flink deel van de gemaakte en bewerkte beelden kan ik hier online tonen.

Tags
SENSUEEL, test BOUDOIR SHOOT nijmegen, FOTOSTUDIO, NIJMEGEN, GELDERLAND, BOUDOIR FOTOSHOOT, SENSUELE FOTOSHOOT, bodyscape, BOUDOIR FOTOGRAFIE, LOW KEY,
boudoirshoot

Fotosessie:
test boudoir fotoshoot
Locatie:
Nijmegen (fotostudio)