Scroll Top

Trouwen in Nijmegen, Bruiloft in De Waagh Nijmegen, trouwfotograaf Nijmegen

Romy & Rick

Trouwen in Nijmegen – Bruiloft in De Waagh Nijmegen

In het begin van het jaar kwam dit leuke bruidspaar bij mij om kennis te maken om te zien of ik hun bruiloft in De Waagh Nijmegen vast kon leggen. Zij waren getipt door een collega fotograaf Nijmegen (Bart Kouwenberg) dat ik hun huwelijk mooi vast zou kunnen leggen. Ze zochten een fotograaf namelijk die ook mooie foto’s van hen in de oudste stad van Nederland kon maken, een locatie waar ik regelmatig en graag fotografeer. De bruiloft zou in de avond plaatsvinden, wanneer de stad sfeervol verlicht is.

Gaandeweg het jaar bleek dat de dag waarop dit stel wilde trouwen de start van de 750e najaars kermis in Nijmegen was. In eerste instantie vond ik dit erg jammer, omdat dat betekende dat het erg druk was in de stad, maar ook dat een aantal plaatsen waar we graag zouden willen fotograferen bezet zouden zijn met kermisatracties. Hoe anders zou het uitpakken.

De dag begon bij het bruidspaar thuis, met de “first look” en vast een aantal portretten met familie. Aansluitend ben ik met Romy en Rick naar het rivierenpark gegaan om mooie foto’s te maken met uitzicht op de skyline van Nijmegen. Na een ontspannen ceremonie in het stadhuis, zijn we met alle gasten langs de kermis gewandeld naar De Waagh. Geweldig het bruidspaar te kunnen fotograferen met het reuzenrad en de St Stevenskerk op de achtergrond. Erg leuk ook was het om langs de terrasjes te lopen en applaus voor het pasgetrouwde stel te krijgen. Ik heb het eerste uurtje van het feest vast mogen leggen, waarna de bruidsfotografie klaar was een een leuke fotobooth het van mij over nam.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwfotograaf Nijmegen, De Waagh Nijmegen,
bruidsreportage Nijmegen, Bruiloft in De Waagh Nijmegen, bruiloft Nijmegen, Trouwreportage rivierenpark Nijmegen

Fotosessie:
trouwfotograaf Nijmegen
Locatie:
De Waagh, Nijmegen