Scroll Top

Trouwen in Wijchen, Bruiloft Berendock, trouwfotograaf Nijmegen

Sandra & Tobias

Trouwen in Wijchen – Bruiloft Berendonck

Aan het begin van de zomer kreeg ik de aanvraag of ik de bruiloft bij de Berendock van dit lieve stel een kleine 6 weken later vast wilde leggen. Normaal is het rond de zomer erg druk met trouwfotografie en heb ik weinig plek meer in mijn agenda. Heel toevallig was hun datum net na mijn vakantie en daarom door mij vrij gehouden. De bruiloft zelf zou plaatsvinden op de Berendock nabij Wijchen; een zwem locatie die ik erg goed ken, maar nog nooit een bruiloft vast had mogen leggen.

Bij de kennismakingsgesprek merkte ik dat we een erg fijne klik hadden en dat we al snel veel ideeen uitwisselden over de invulling van “the first look”, de rit naar de locatie, een trouw fotoshoot locatie etc etc. Altijd erg leuk als een bruidspaar open staat voor tips en adviezen en daarmee zelf verder aan de slag wil.

De dag begon bij het bruidspaar thuis in Nijmegen. Omdat het dichtbij was en het weer super was, had ik ze aangeboden ze te vervoeren in mijn Ford Mustang oldtimer. Voor mij een eerste keer en erg speciaal. In het huis was het een gezellige drukte met een gezonde spanning die er altijd op zo’n dag hangt. Duidelijk was het dat niet alleen het bruidspaar, maar ook de gasten gevoel hadden voor kleur en stijl. Iedereen zag er echt prachtig uit.

Na een kort first look moment met hun kinderen en een paar gasten konden wij op weg naar de locatie. Het bruidspaar had geregeld dat ze met een vlot over het water aan zouden komen varen. Onderweg was er nog heel even tijd voor een paar mooie foto’s met de auto en daarna konden ze opstappen op het vlot.

Ook de ceremonie en een erg special en persoonlijk. Als trouwfotograaf vind ik dat altijd leuk. Het maakt dat ik veel creativiteit kwijt kan in de ceremonie. Na de taart en taart was het tijd voor de fotoshoot met het bruidspaar. Ze hadden trainingscentrum BuitenOverleg bereid gevonden om daar hun trouwfoto’s te mogen maken. Als ik eerlijk ben, twijfelde ik over die locatie. Hoe verkeerd had ik dat ingeschat! Schitterende vergezichten, mooie boompartijen, zwanen in het water en grote grasvelden maakten deze locatie tot een droom voor elke trouwfotograaf. Kijk en oordeel zelf!

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwfotograaf Wijchen,
trouwreportage Nijmegen, trouwen Berendocnk, bruiloft wijchen, trouwen in wijchen

Fotosessie:
trouwfotograaf Nijmegen
Locatie:
De Berendock, Wijchen