Scroll Top

Bruiloft op Landgoed Brakkesteyn, Trouwen in Nijmegen

Carlijn & Guy

Bruiloft op Landgoed Brakkesteyn
Wat een dag was dit! Een super lief bruidspaar, geweldige familie en vrienden, alle seizoenen op een dag (op winter na wellicht) en vol emoties. Het is altijd een eer en voorrecht zo’n speciale dag van een mooi stel vast te mogen leggen. Carlijn en Guy kenden elkaar uit Nijmegen en wilden daarom graag foto’s maken in het Valkhof park en in het centrum van Nijmegen. De week voor de bruiloft echter werd duidelijk dat op het moment wij in Valkhof park zouden zijn, er regen werd verwacht. Dat was niet heel prettig voor de bruidskleren en dus hebben we een plan B bedacht. Hoe geweldig is dat uiteindelijk uitgepakt. Ik fotografeer regelmatig mooie plekken rondom Nijmegen en kon nu dus diverse fantastische plaatsen aan het bruidspaar voorstellen om foto’s te gaan maken zoals op de Lentloper of bij De Oversteek.
Na de reportage werd hun zoontje opgehaald op het kinderdagverblijf en zouden we bij park Brakkesteijn nog een paar foto’s maken. Helaas hadden de weergoden andere plannen. Zelden heb ik zo’n heftige regenbui meegemaakt. Na de bui zijn we dus maar direct verder gegaan richting het landhuis, waar de gasten al stonden te wachten. Iedereen was schitterend kleurrijk gekleed, wat de foto’s soms net dat beetje extra geven.
De ceremonie was mooi heel persoonlijk en met een lach en een traan. Op dit soort dagen terug denken aan mensen die gemist worden vind ik altijd heel bijzonder. Na de ceremonie werden een flink aantal flessen champagne met flinke ploppen ontkurkt en kon het feest va nde rest van de dag beginnen.

Onderstaand een kleine impressie van deze bijzonder mooie dag.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio.

Tags
trouwen, trouwsfotograaf,
Bruiloft  op landgoed brakkesteyn, nijmegen centrum, de oversteek

Fotosessie:
bruidsfotograaf
Locatie: