Scroll Top

Bruiloft op Landgoed Brakkesteyn, bruiloft Nijmegen

Debora & Chris

Bruiloft op landgoed Brakkesteyn
Door een verschuiving (in verband met Corona) stond deze bruiloft al best even in mijn agenda. Als bij de kennismaking had ik gemerkt dat we een erg leuke klik hadden, dus kon ik erg uitkijken naar deze mooie dag. Door de relaxte instelling, hun enorme liefde voor elkaar en het feit dat ze wel in waren voor een geintje hier en daar, beloofde het een mooi dag te worden.
De dag begon voor mij in Molenhoek bij het bruidspaar thuis, zodat ik de laatste voorbereidingen vast kon leggen van de bruid. Ik kan altijd erg genieten van de gezonde spanning die er dan in een huis hangt. Na het “first look” moment, zijn we eerst foto’s gaan maken op de schitterende Mookerhei. De lucht was die dag echt Hollands; stralend blauw met mooie schapenwolkjes. Schitterend om te zien en dit bruidspaar mee op de foto te zetten, omringd door mooie natuur.
Het tweede deel van de fotoshoot was gepland op de atletiekbaan van Nijmegen. Het stel had elkaar daar leren kennen en wilde graag een paar mooie foto’s terwijl ze aan het hardlopen waren. De bruid had hierom zelfs haar trouwjurk erop uitgezocht dat deze niet snel vuil zou worden en tegen een stootje kon. Na het maken van een aantal mooie, maar ook erg leuke foto’s zijn we door gereden naar de derde en laatste plek om trouwfoto’s te maken; de Botanische tuinen naast Park Brakkesteyn.
Tijdens de erg persoonlijke, mooie ceremonie waren er ook een aantal schitterende momenten toen de dochter van de bruid voor het bruidspaar ging zingen.
Wat een geweldig mooie en leuke bruiloft was dit!

Onderstaand een kleine impressie van deze bijzonder mooie dag.

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio.

Tags
trouwen, trouwsfotograaf,
Bruiloft landgoed brakkesteyn, Mookerhei, atheletiek, nijmegen, bruiloft op landgoed brakkesteyn

Fotosessie:
bruidsfotograaf
Locatie:
Landgoed Brakkesteyn, Nijmegen