Scroll Top

Portret fotoshoot Nijmegen TFV Bestuur

Bestuur TFV

Net als vorig 2 jaar werd ik door de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen gevraagd om hun nieuwe bestuur vast te leggen middels een portret fotoshoot in Nijmegen. De afgelopen 2 shoots waren erg leuk en deden mij terugdenken aan mijn eigen geweldige studententijd. Dit maakte dat het mij erg leuk leek ook dit nieuwe bestuur weer vast te mogen leggen.

We hadden initieel afgesproken weer mooie portretfoto’s te maken in het schitterende gebouw van de Faculteit der Tandheelkunde van Nijmegen. Dit mede ook omdat het weer erg wisselvallig was op het moment we de afspraak maakten. Naarmate de afgesproken datum voor de portret shoot naderde, werden de voorspellingen beter (koud, maar niet veel wind en geen regen). Hierdoor hebben we na goed overleg besloten op een paar mooie plekken rondom het stadseiland van Nijmegen de fotoshoot te gaan doen. Achteraf gezien was het wel net iets te fris voor een fijne ontspannen shoot, maar de bestuursleden hielden zich kranig. Dit samen met de fijne sfeer, maakte dat het weer een enorm geslaagde fotoshoot was.

Heel leuk en fijn is het voor mij als portretfotograaf als de geportretteerden zich zo enorm inzetten voor het beste resultaat en van tijd tot tijd heel fijn meedenken. Dit samen met een fijne ontspannen sfeer maakte dat ik ook dit jaar weer een stel super mooie en leuke portretten heb kunnen maken van het TFV bestuur.

Tags
portret fotoshoot, portretfotograaf nijmegen, portretfoto, fotoshoot, UMC St radboud, studenten, nijmegen, fotostudio op locatie, portret shoot

Fotosessie:
Portret fotoshoot
Locatie:
UMC Nijmegen