Scroll Top

Zwangerschapsfotograaf studio Nijmegen | zwangerschapsfotografie

Clara & Maarten

Zwangerschapsfotograaf studio Nijmegen – Zwangerschapsshoot Nijmegen

Steeds vaker krijg ik ook mensen die van verder weg komen omdat zij iets speciaals zoeken qua gebruik van licht in hun zwangerschapsfotografie. Ik vind dat altijd mooi om te zien dat mijn manier van fotograferen anderen zo aanspreekt dat ze anderhalf tot soms zelfs 3 uur enkele reis naar mij toe rijden voor een reportage. Dit mooie en lieve zwangere stel was op mijn Instagram een aantal zwangerschapsfoto’s tegen gekomen die hen enorm aanspraken en hoe zij graag ook de zwangerschap vastgelegd wilde hebben middels een mooie zwangerschaps fotoshoot. Intiem (zowel in pose als in lichtgebruik), zacht en romantisch waren de woorden die mij te binnen schoten toen ik de beelden zag die zij als inspiratie voor de fotoshoot met mij deelden.

De fotoshoot liep geweldig. Het waren duidelijk 2 mensen die veel van elkaar en de nog ongeboren baby hielden.Tijdens de fotoshoot was het goed te merken dat Clara vroeger had geturnd. Alle aanwijzingen die ik gaf volgde ze soepeltjes en op een zeer elegante manier op. Wat is het altijd een voorrecht dergelijke mooie intieme en liefdevolle momenten vast te mogen leggen. De tijd vloog echt voorbij, maar op een gegeven moment merkte ik dat de moeheid toch echt begon toe te slaan en werd het tijd er een eind aan te breien. We hadden op dat moment al een zeer ruime selectie aan concepten vastgelegd, wat later ook bleek uit de beelden die technisch geslaagd waren en ik met ze mocht delen; dit waren er een paar honderd.
Ik ben enorm trots op hoe de beelden uiteindelijk geworden zijn en dus erg blij dat een set van de foto’s online mag delen!

Enthousiast geworden en wil je / willen jullie ook een fotoshoot bij mij boeken? Neem gerust contact met mij op!

Voor een completer beeld van mijn portfolio, verwijs ik graag naar deze pagina.

Tags
fotoshoot, Low Key, zwangerschapsshoot Nijmegen, portret, Gelderland, fotostudio, loveshoot, zwangerschapsfotograaf studio nijmegen

Fotosessie:

Zwangerschapsshoot

Locatie:

Fotostudio (Nijmegen)