Scroll Top

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn, trouwfotograaf Nijmegen

Melissa & rick

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn

Elke bruiloft is mooi, beladen en uniek. Toch zal deze bruiloft mij altijd bijblijven als een van de mooiste, maar ook meest beladen ceremonies die ik mee heb mogen maken. Wat een fijn stel wat elkaar het jawoord gaf, temidden van een intens close vriendegnroep. Mensen die elkaar hebben gesteund door dik en dun en het nodige in hun vaak nog jonge leven al mee hebben moeten maken. En dan, ondank dat er zo een ge-wel-dig mooie en fijne dag van maken. Het is een van de drijfveren waarom ik het vak van bruidsfotograaf zo koester.

De voorspelling van de dag was uiterst matig. Daarom werd de ceremonie in een opgezette open tent gehouden. Voor het licht van mijn fotografie is dat jammer, maar zo zo welkom was het voor de gasten. De ceremonie was doorspekt van humor met een flinke knipoog, begeleid door een BABS die een echte bekende Nijmegenaar is. Een echt type ruwe bolster, blanke pit. Aan het begin van de dag had ik al kennis mogen maken met de kinderen van het bruidspaar bij de fotoshoot. Met name de dochter vond mij als fotograaf best spannend. Tenminste, tot de ceremonie begon. Ze volgde mij letterlijk op de voet mee naar elke plek waarvandaan ik foto’s maakte. Dit tot flink vermaak ook van mij en de gasten. Met zo’n dame erbij, is er geen entertainment meer nodig. Na de ceremonie was het tijd voor de portretten met de gasten. Dit kan best een te rustig moment zijn voor de gasten, maar omdat men ditmaal erg in bleek voor een lolletje, hebben we er een erg leuke sessie van gemaakt, waarin ik ook wel kon zorgen voor de normaler portretten die ook gewenst waren.

Bij het feest werd de bruid verrast door een lied wat de bruidegom voor haar zong. Erg speciaal, maar ook leuk te zien hoe alle gasten mee deden. Wat een geweldige dag was dit!

Meer foto’s van deze schitterende dag zullen in mijn trouwfotograaf-portfolio te vinden zijn.

Tags
trouwfotograaf Nijmegen, bruiloft landgoed brakkesteyn,
bruidsreportage nijmegen, trouwen op landgoed brakkesteyn

Fotosessie:
trouwfotograaf Nijmegen
Locatie:
Landgoed Brakkestyn, Nijmegen