Scroll Top

Zakelijk portret fotoshoot Grave

Pianometropool

Recent werd ik door het mooie bedrijf “Pianometropool” benaderd of ik een zakelijk portret /-ten wilde en kon maken voor hun reclame-uitingen in onder meer het Transavia blad Njoy. De locatie zou hun showroom zijn in Nidum Grave. Die plek ken ik goed door een geweldige bruiloft die ik daar vorig jaar vast heb mogen leggen. De mooie ruime ruimtes met luxe afwerking en styling daar zijn mij erg bijgebleven. Een showroom voor de Pianometropool (een specialistische pianowinkel met het grootste gevarieerde assortiment piano’s en vleugels) leek mij hier geweldig tot zijn recht te komen. En dat bleek!

Ik had gezorgd dat ik mooi op tijd in de ruimte was, om het licht te checken, vast een idee te vormen van compositie en mijn spullen vast op te zetten. Korte tijd later kon ik kennismaken met Celine, Joyce en Daniël; de 3 personen die ik mocht portretteren. Ze waren alle drie prachtig stijlvol gekleed en pasten fantastisch in de mooie en sfeervolle setting van de showroom. Dat maakt het voor mij als fotograaf nog leuker om de portretten te maken. Door de voorbereidingen waren we best vlot al klaar met de portretten die nodig waren en was en nog tijd om een paar aanvullende portretten zowel in de showroom als buiten voor de hoofdingang van Nidum te maken.
Aan het einde van de fotoshoot was er voor mij nog een klein stressmomentje, toen ik vernam dat de portretten eigenlijk al binnen 3 dagen aangeleverd moesten worden bij de drukker. Gelukkig is die deadline -zelf met een kleine extra aanpassing op een van de foto’s- ruimschoots gehaald.

Al met al een geweldig leuke opdracht, schitterende resultaten en eens anders dan anders.

Tags
portretfotograaf nijmegen, fotoshoot, Nidum, Pianometropool, grave, zakelijk portret

Fotosessie:
Zakelijk portret fotoshoot
Locatie:
Nidum, Grave