Scroll Top

Sexy auto fotoshoot Nijmegen

Sexy auto fotoshoot Nijmegen R.

Een aantal maanden geleden (het was nog best fris) kreeg ik de aanvraag van deze lieve en charmante dame een aanvraag voor een fotoshoot. Het doel was een shoot te doen om een sexy kalender te kunnen maken, waar ook haar geliefde auto een rol in zou spelen. Het eerste contact leerde mij dat deze dame niet onverdienstelijk kon racen, waarmee ik nog enthousiaster werd over dit idee.

De vraag was of de shoot op een paar mooie buiten locaties plaats kon vinden, bij voorkeur ook bij wat mooier weer (droog en warmer dan 20 graden). Deze ben ik daarom direct gaan scouten en heb een paar echt schitterende locaties gevonden op openbaar terrein. Een paar van de foto’s zouden best sexy mogen worden, waardoor ik twijfelde of de bedachte locaties wel de juiste zouden zijn. Je wil immers geen toevallige passanten voor het hoofd stoten. Ik ken toevallig de eigenaar van een metaal-recycling bedrijf erg lang en goed, waardoor ik hem kon vragen of wij op zijn bedrijfsterrein aan de slag mochten. Dat was geen enkel probleem en achteraf ook een gouden keuze. De shoot vond plaats tijdens redelijk onbestendig weer en veel wind. Op het terrein konden wij tijdens eventuele regen ook erg goed overdekt foto’s maken en we hadden veel minder last van de flinke wind die er stond. Uiteindelijk hebben we daarom ook besloten de shoot slechts op 1 locatie te blijven.

Wat een gezellige en enorm succesvolle shoot was het! Voor mij is dit ook wel goed terug te zien in haar foto’s. Erg leuk dus dat ik een aantal van de gemaakte foto’s online kan delen. Voor een completer beeld van mijn werk als boudoirfotograaf, verwijs ik graag naar mijn portfolio.

Tags
SENSUELe lingerie fotoshoot, BOUDOIR SHOOT, indutrieterrein NIJMEGEN, GELDERLAND, BOUDOIR FOTOGRAFIE nijmegen, lingerie fotografie, auto fotografie, sexy auto fotoshoot nijmegen, sensuele fotoshoot

Fotosessie:
lingerie fotografie
Locatie: industrieterrein Nijmegen
Nijmegen (locatie)